U bevind zich hier: Homeopathie → Ervaringen

Ervaringen met Praktijk voor Klassieke Homeopathie Marjon Heij

Onderstaande ervaringen zijn geschreven door patiënten. Mocht u interesse hebben in homeopathie of Cease-therapie dan kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier, of bellen naar 06 28 33 34 58.

Fysieke en mentale verbetering- april 2024

We zijn bij Marjon terecht gekomen via internet voor onze 4 jarige zoon. Al jaren had ik het gevoel dat de bijwerkingen van de kindervaccinaties hem 'niet lekker' zaten. Vanaf de eerste vaccinaties met 3 maanden destijds zag ik eigenlijk al een verandering in zijn 'tevreden zijn' naar een gevoeliger, verdrietiger kind. Maar ik twijfelde teveel aan mijzelf. Zijn spraak bleef altijd achter (alsof hij zich niet kon uiten) en zijn ontlasting is altijd dun geweest. Toen hij ouder werd klaagde hij over 'au buik' en sinds hij naar school gaat merkten we dat het allemaal te veel werd voor hem en kreeg hij last van hele boze buien thuis, het lukte hem niet zich te uiten en zijn emoties te reguleren. Hij raakte dan volledig over zijn toeren en was onbereikbaar voor ons. Heftig en verdrietig.
Ook is hij vanaf 3/4 maanden de hele winter en herfst (en voorjaar vaak ook nog) door verkouden, nasaal en had hij veel last van oorontsteking. Had hij echt extreme behoefte aan snoep en zoetigheid en had hij nooit 'tijd' of 'de rust' om te knuffelen. Ook klaagde hij zelf steeds meer over 'moe zijn', voor ons het laatste zetje om verder te zoeken, een kind van 4 wat steeds moe is klopt toch niet! Allemaal vage klachten waar het reguliere circuit niets mee kan.

Na een uitgebreide kennismaking en intake van Marjon waarin onze zoon helemaal centraal stond en op zijn gemak was en met van alles kon spelen heeft Marjon ons korrels opgestuurd. De veranderingen (binnen een paar korrels al!) waren echt verbluffend. De boze buien werden al snel minder en zijn na afloop van de kuur eigenlijk helemaal weg. Ook is hij sinds de helft van de kuur niet meer verkouden of snotterig geweest (dit snotteren werd eerst erger hij was zelfs een paar dagen koortsig).
Onze zoon is veel aanhankelijker geworden, zijn spraak is echt met sprongen vooruit gegaan, waardoor hij zijn gevoel ook beter kan uiten, hij vertelt inmiddels hele verhalen met een begin en eind, het valt ook onze omgeving op! Zijn hang naar zoet is stukken minder, hij eet veel beter, is opgewekt, uitbundig en vrolijk. Het voelt of we ons kind terug gekregen hebben!
Aan het eind van de kuur kreeg hij diarree, we weten nog niet goed of het een buikgriep was of toch ook nog ontgifting verschijnselen, inmiddels is zijn ontlasting voor zijn doen weer normaal, voor het mooie nog te dun, maar hij klaagt niet meer over au buik. Dus we kijken het voor nu even aan en anders gaan we daar nog verder mee op onderzoek met Marjon.
We zijn erg blij en dankbaar dat we Marjon zijn tegen gekomen en inmiddels ben ik zelf ook begonnen met een Pfeiffer ontstoring die al goed aan slaat.

Hoe het gaan kan- maart 2024

Ik denk dat ik Marjon al 18 jaar ken. Eerst via mijn zoontje die maar niet goed door zijn neus kon ademen door huisstofmijtallergie. Marjon heeft veel goeds voor hem gedaan. Mijn dochter is ook bij haar geweest voor waterwratjes die na het innemen van de pilletjes gelijk waren verdwenen. Verder loop ik zelf ook al die jaren bij Marjon. Tegenwoordig ook als ondersteuning bij de overgang. Ik ben erg tevreden en kan het iedereen aanraden.

Oxytocine en kindervaccinaties ontstoren- maart 2024

We zijn bij Marjon terecht gekomen omdat we graag de synthetische oxytocine wilde laten ontstoren bij onze zoon van 4 jaar. Vanaf het moment dat hij geboren is eigenlijk altijd 'aan' geweest, hij wilde nooit iets missen, had het idee overal op te moeten reageren en was erg druk en altijd in beweging. Naarmate hij ouder werd werd dit niet minder, hij was op veel momenten slecht te bereiken door zijn drukke gedrag en heel snel overprikkeld. Hij stond altijd in de 6e versnelling. Rond zijn 4e verjaardag hebben we de oxytocine ontstoort, na een kleine pauze hebben we daarna ook meteen de kindervaccinaties ontstoort. Na deze trajecten kwam er meer rust en merkte we wat het effect was geweest. We hebben het idee dat we nu ècht ons eigen kind zien. Uiteraard is hij gelukkig nog steeds heel actief maar kan nu beter, al dan niet met onze hulp, terugschakelen voordat hij helemaal over z'n toeren gaat. Ook zoekt hij meer contact en knuffelt graag (wat eerst helemaal niet zo was). We zijn erg blij dat we Marjon hebben ingeschakeld om ons hierbij te helpen, ze is erg betrokken en opmerkzaam.

Positieve effecten van ontstoren- februari 2024

We zijn blij dat we bij Marjon terecht zijn gekomen met ons hulpvraag voor onze zoon. Ze nam alle tijd voor ons en gaf op haar rustige manier duidelijk uitleg over wat er mogelijk is. De behandeling heeft goed baat gehad: ontstoring van de kindervaccinaties had het grootste effect bij hem. Het resultaat is dat hij veel rustiger is, meer aanwezig en (fysieke en emotionele) contact zoekt. Bijkomend voordeel: hij is als enige van ons gezin niet ziek geweest afgelopen winter. Detoxen is toch wel heel goed voor een mens. We overwegen sterk om binnenkort ook voor onszelf een afspraak bij haar te maken. Aanrader!

Behandeling moeder en dochters- december 2023

Mijn dochters zijn allebei geboren na pittige zwangerschappen waarin ik medicatie moest slikken en bevalling waarbij oxytocine is toegediend ook reageerde mijn oudste dochter heel sterk op de kindervaccinaties.
Het probleem waar we tegenaan liepen bij onze oudste dochter was voornamelijk: veel in eigen wereldje zitten, slecht contact met haar kunnen krijgen en bij mijn jongste dochter: slaapproblemen, heel aanhankelijk zijn en steeds terugkerende oorontsteking/lekkende oren. Na een tijdje rond te hebben gezocht op internet kwam ik uit bij de praktijk van Marjon.
Marjon is een hartelijke vrouw, wij zelf en de kinderen voelden ons bij haar op het gemak. Ze keek nauwkeurig naar wat er nodig was voor ons.
Onze 2 dochters en mijzelf laten ontstoren van kindervaccinaties, oxytocine en de medicatie die ik tijdens de zwangerschap heb geslikt.
Mijn oudste dochter reageerde meteen heel sterk op de ontstoringskuur. Dit was voornamelijk te zien aan haar ontlasting. (Dunne ontlasting) ze heeft veel baadt gehad bij de korrels. Na een tijdje begonnen wij en de mensen om ons heen te zien dat ze lekkerder in haar vel zat.
Bij mijn jongste dochter zagen we ook na een tijdje resultaat. Ze ging meer zelf spelen en sliep ook beter. De korrels die we tegen de oorontsteking kregen hadden al snel effect. Mijn dochter is helemaal van deze klacht af!
Zelf heb ik van Marjon ook korrels gekregen zodat ik wat meer energie zou hebben en lekkerder in mijn vel ging zitten. Ook dit heeft effect gehad en voel ik me een stuk fitter dan voorheen.
Bedankt voor alles Marjon!

Jongetje met taalachterstand- december 2023

Wij zijn bij Marjon geweest met mijn zoon van 3 dat achter liep in zijn spraak ontwikkeling, daarnaast was hij erg onrustig en super actief. Na de kuur is onze zoon zinnen gaan maken en werd veel rustiger en kon hij zich beter concentreren. Inmiddels is hij 5 en gaat het erg goed. Wij zijn Marjon dankbaar! Nu zijn wij gestart met een behandeling voor onze jongere zoon. Ik heb er vertrouwen in dat ook hij vooruitgang zal boeken.

Behandeling moeder en kind- november 2023

Toen ik samen met mijn zoontje bij Marjon het huiselijke kantoor binnen stapte hadden we beide gelijk een ontspannen gevoel. Marjon geeft je een erg prettig gevoel door open, eerlijk en kalm te adviseren. Ze luistert echt naar je verhaal en neemt de tijd voor je. Een hele prettige ervaring!

Onzeker en overgevoelig kind- november 2023

Wij zijn bij Marjon geweest met onze 10-jarige zoon omdat hij het moeilijk had op school. Onze zoon had minder goede schoolresultaten behaald, is overgevoelig en had ook problemen met zijn ontlasting. Marjon heeft ons heel goed geholpen met homeopatische korrels. Na 7 weken waren de darmen al hersteld en gaat hij nu elke dag naar het toilet. Het ontstoren van vaccinaties heeft hem ook goed gedaan. Wij merken dat homeopathie goed heeft geholpen bij onze zoon. Ook zijn schoolresultaten zijn veel beter nu, en het omgaan met vriendjes is ook heel erg verbeterd. Dankuwel Marjon, voor alles.

Helderder na narcose ontstoring- september 2023

Ik kwam een tijdje geleden bij Marjon voor mijn 10 jarige zoon die best wel dromerig was. Hij begon hier ook steeds vaker last van te krijgen op school, waardoor hij bijvoorbeeld belangrijke instructies miste. Hij is in het verleden vaak onder narcose geweest. We zijn naar Marjon geweest en ze heeft hier uitgebreid vragen over gesteld. Mijn zoon heeft een kuur ontvangen. We moeten zeggen dat we echt wel verschil merkten. Mijn zoon is iets alerter geworden en minder dromerig. Bedankt Marjon!

Spierspanningshoofdpijn- september 2023

Na jaren van omzwervingen bij reguliere geneeskunde kwam ik via mijn dochter bij Marjon. Mijn klacht was spierspanning hoofdpijn. Na enkele consults het juiste middel ontvangen wat het dagelijkse leven voor mij nu stuk aangenamer heeft gemaakt.

Meisje met obstipatie- juli 2023

Mijn dochter Mia (8jr) heeft al sinds dat ze 3 jaar is moeilijke stoelgang. Wel regelmatig maar vaak hard en keutels. Geen pretje want hoe ouder ze werd hoe vaker ze ook last kreeg van buikpijn. Wij waren al op zoek geweest naar een oplossing met behulp van de huisarts, het consultatiebureau, een orthomoleculair therapeut en de poep- en plasjuf maar helaas kon niemand haar helpen. Omdat ik me niet neer kon leggen bij zoals de huisarts zei: "de oorzaak hiervan is heel lastig te ontdekken, je hebt gewoon mensen die een moeilijkere stoelgang hebben", ging ik op zoek en vond Marjon. Want die zakjes van de huisarts om haar ontlasting soepeler te maken wilden we niet meer. En dat wat de rest niet lukte, lukte Marjon gelukkig wel. Haar omgang met Mia was fantastisch, duidelijk en lief en Mia voelde zich ontzettend op haar gemak waardoor ze heel goed kon vertellen over wie ze was en wat er speelde in haar leventje. De rust en de oprechte interesse die Marjon heeft en niet in de laatste plaats het feit dat Mia er nagenoeg geen last meer van heeft, maakt dat wij blij zijn dat we gebruik hebben mogen maken van haar diensten als klassiek homeopaat! Fijne ervaring!

Ontstoring reis vaccinaties- juni 2023

Marjon heeft mijn zoon en mijzelf heel prettig geholpen bij het ontstoren van reis en kind vaccinaties. Vanaf de start hebben we direct positieve effecten ervaren. De communicatie met Marjon was fijn, ze was zeer betrokken en geïnteresseerd in ons als persoon. Ik zou Marjon als homeopaat en homeopathie zelf van harte aanbevelen als een onderdeel van goede holistische zorg voor je gezondheid!

Zomaar een ervaring- april 2023

Een aantal jaar geleden kennis gemaakt met Marjon en sindsdien vinden wij regelmatig onze weg naar haar voor onze 2 dochters en onszelf. Wanneer onze kinderen een medische klacht bebben of op gevoelsniveau niet goed in hun vel zitten, nemen wij soms contact op met Marjon. Haar manier van benaderen ervaren wij als zeer prettig. Altijd ondersteunend, ook nooit zo zeer 'tegen' de reguliere medische trajecten maar altijd hand in hand. Met een nuchtere, realistische maar humane blik wordt er echt naar de persoon en de klacht gekeken. En tot nu toe hebben haar behandelingen altijd goed en vaak ook nog snel resultaat.

Huidklachten en verstoorde darmen- april 2023

Marion geeft je vertrouwen in wie je bent en je lichaam. Ze laat je makkelijk vertellen wat er zoal met je aan de hand is. Daardoor wordt je je veel meer bewust van zaken betreffende je gezondheid die je je nog niet bewust was. Je verlegt je focus van je probleem naar de gezondheid van je hele lichaam. Ze vraagt goed door en maakt zo later een plan voor behandeling. Het ontgiften of ontstoren zoals Marjon het noemt heeft me zeer geholpen. Verder zijn mijn darmen en ontlasting veel stabieler geworden. Na de bezoeken aan haar ben ik op zoek gegaan naar een adem coach die me beter opnieuw leert ademen. Dat was wat ik na de bezoeken aan Marjon zelf had ontdekt dat dat voor de algehele constitutie van mij nu nodig is. Als je klachten hebt en niet precies de oorzaak weet is Marjon een goeie Klassiek Homeopaat om mee af te spreken. Dank je wel Marion.

Meisje uit balans- februari 2023

Na een lange zoektocht naar hulp voor onze dochter van inmiddels 8, kwamen we bij Marjon terecht. We waren toen de wanhoop wel nabij. Onze dochter worstelt al van jongs af aan met concentratieproblemen en heftige emotionele uitbarstingen, wat grote impact had op het hele gezin. Feestdagen, kinderfeestjes of gewoon speelafspraakjes waren haar altijd teveel en eindigden in boosheid en verdriet. Ook op school had ze het moeilijk, en kon ze niet genieten en doen wat van haar gevraagd werd. Als ouders zaten we met onze handen in het haar omdat we niet wisten wat er aan de hand was en in welke hoek we een oplossing nog moesten zoeken. Uiteindelijk kwamen we tijdens een zoektocht op het internet Marjon tegen, en we herkenden ons verhaal in reviews van anderen op haar website. En die reviews over een behandeling bij Marjon waren veelbelovend. Al tijdens het eerste gesprek hadden we het vertrouwen dat ze ook ons kon helpen, en inderdaad. Nu zijn we een kleine 4 maanden verder en we hebben een compleet ander meisje in huis. De boze buien zijn grotendeels verleden tijd, ze gaat met plezier naar school en kan genieten van kinderfeestjes en speelafspraakjes. Ze staat sterker in haar schoenen en kan zich beter concentreren. Zo'n grote verandering ten goede in zo'n korte tijd! Hartelijk bedankt, Marjon!

BMR vaccinatie ontstoring- januari 2023

Ik ben bij Marjon geweest omdat ik de wens had om mijn BMR vaccinatie te ontstoren. In 2019 had ik deze voor het laatst gehad. Ook in mijn kinderjaren heb ik een BMR vaccinatie gehad. Nadat ik de vaccinatie in 2019 had gehad, merkte ik dat mijn geheugen minder was, alsof ik watten in mijn hoofd had, mijn concentratie was niet meer als daarvoor. Tijdens het ontstoren heb ik klachten gehad, vooral als ik de eerste korrel van een nieuwe sterkte innam. In de ochtend nam ik een korrel in en tegen de tijd dat het avondeten op tafel kwam was ik enorm moe en had ik last van mijn spieren. De eerste keer was het meest heftig, de klachten bleven 3 dagen bestaan. Daarna waren de klachten na elke korrel de volgende dag weer weg, als ik al klachten had. Bij de laatste 2 sterktes heb ik nauwelijks nog klachten gehad. Nu ben ik weer helder in mijn hoofd, kan weer normaal een boek lezen. Mijn concentratie is sterk verbeterd, en ik heb meer energie. Ik ben heel blij met het resultaat.

Koemelkallergie en reflux- januari 2023

Onze dochter was ongeveer 8 maanden en gediagnosticeerd met koemelkallergie en slikte medicatie in verband met refluxklachten. Na meerdere mislukte pogingen om de medicatie voor de reflux af te bouwen hebben we de hulp van Marjon ingeschakeld. Door middel van haar goede begeleiding en homeopatische middelen is onze dochter van de medicatie afgekomen zonder terugval van refluxklachten. We zijn haar heel dankbaar!

Puber met woede aanvallen- december 2022

Mijn zoon van 13 jaar heb ik na lang wikken en wegen de kindervaccins laten ontstoren en de woede aanvallen die hij had ruim 10 jaar zijn zo goed als verdwenen en pakt alles heel goed op. Mijn zoon is totaal geen prater en vooral niet met onbekende en bij haar vertelde hij werkelijk alles wat er bij hem afspeelde. Ben heel blij dat ik Marjon heb leren kennen en dat me puber kind is veranderd in een positieve vorm.

Huidklachten- november 2022

Na jaren lang telkens miconazol of hormoonzalfjes voorgeschreven gekregen vanuit de huisarts, zonder dat er verder gekeken werd naar mijn klachten, ben ik opzoek gegaan naar verdere hulp. Uitgekomen bij Marjon en ik raad het iedereen aan. Eindelijk werd er naar mij geluisterd en verder gekeken naar mijn klachten. Na het eerste contact moment voelde ik mezelf op mijn gemak en gehoord met als eindresultaat geen uitslag meer!

Doorkomende tandjes- november 2022

Fijn en snel geholpen door Marjon. Mijn zoontje van 1 had veel last van doorkomende tandjes en was hierdoor huilerig en ontevreden. Sliep ook slecht, meerdere keren per nacht wakker. Marjon wist direct de juiste middel te geven en binnen een aantal dagen was hij rustig, vrolijk en sliep weer heel goed. Bedankt dat de rust voor iedereen weer teruggekeerd is.

Onrustig slapen- augustus 2022

Met mijn zoontje van 10 maanden bij Marjon terecht gekomen voor een second opinion voor homeopathie. Mijn zoontje sliep slecht en onrustig. Ook overdag was hij heel aanhankelijk en kon niet goed wennen bij de opvang. Marjon was snel en rechtdoorzee met het vinden van de juiste middel voor mijn zoontje. Al snel kon hij zelf in slaap vallen en sliep hij langer door. Ook is hij overdag veel rustiger en kan hij zichzelf beter vermaken. Erg tevreden met de aanpak van Marjon en zij is ook een fijn persoon in contact.

Meisje met oorontsteking- juli 2022

Wij zijn ontzettend blij met Marjon's hulp. Ons dochtertje kreeg steeds last van oorontsteking, we waren bij de huisarts geweest niks hielp. En de ontsteking kwam steeds weer terug.Gelukkig vonden we Marjon, we konden snel bij haar terecht dat was fijn. Ze heeft onze kleine meid super goed geholpen. Dankzij Marjon konden wij toch nog met het (vliegtuig) op vakantie, en is onze meid weer helemaal beter Lieve Marjon, Bedankt voor je goede hulp.

Chronisch verkouden- juli 2022

Ik wilde even doorgeven dat de kuur/balletjes super goed bij mij hebben geholpen. Na bijna zes maanden non stop neusverkouden te zijn geweest. Kan ik eindelijk weer door mijn neus ademen. Ook zijn de hooikoorts klachten van mijn zoontje veel en veel minder.

Ontstoring kindervaccinatie - juni 2022

Wij hebben de consulten, contact en betrokkenheid van Marjon als zeer prettig ervaren. Vooral de betrokkenheid, het altijd klaar staan om tussendoor overleg te hebben en het meedenken en meevoelen heeft ons een warm en veilig gevoel gegeven. In november 2021 hebben wij ons 1e consult voor ons zoontje gehad voor de onstoring van de 3 en 5 maanden vaccinaties. Helaas is er sprake van eczeem als reactie die tijdens de ontstoring erger leek te worden. Daarom hebben we de ontstoring even gepauzeerd om samen met Marjon te kijken naar wat er mogelijk was om de huid en de eczeem weer te kalmeren. Dit is uiteindelijk goed gelukt en vanaf komend najaar gaan we opnieuw de onstoring starten.

Weerstand verhoogd na ontstoring - mei 2022

Mijn dochter van 5 is bij Marjon onder behandeling geweest. Mijn dochter heeft al jaren last van darmklachten (moeite met ontlasting), terugkerende blaas- en longontstekingen. Dit als baby. Daarnaast heeft zij regelmatig last van een vervelende hoest als gevolg van (terugkerende) neusverkoudheid. Ik heb van alles geprobeerd, van de huisarts kregen we alleen antibiotica. We hebben tig kuren gekregen, maar dit loste de oorzaak niet op. Via via ben ik terecht gekomen bij homeopathie en vervolgens bij Marjon. Dit is echt een verademing geweest. We zijn eerst begonnen met het ontstoren van alle (kinder)vaccinaties. Hier merkten we gelijk verschil, mijn dochter kreeg eindelijk weer makkelijk haar stoelgang, nu zelfs elke dag! Dit is hiervoor nog nooit voorgekomen. Voorheen was dit echt 2 a 3x per week wat vervolgens voor vele buikpijn zorgde. We hebben vervolgens alle antibiotica kuren ontstoord. Hierna is zij ook niet meer verkouden geweest, geen ontstekingen en is de hoest weggebleven! We zijn echt ontzettend blij dat we bij Marjon zijn terecht gekomen. Marjon neemt de tijd en kunt altijd bij haar terecht. Niets is voor haar te veel gevraagd. We raden haar echt aan iedereen aan.

Vaccinatie ontstoring bij een volwassen vrouw - maart 2022

Het was heel fijn om Marjon te leren kennen. Zij geeft aandacht en luistert goed naar je klachten. Ik heb een ontstoring gekregen voor vaccinatie en om goed te ruiken. Jarenlang had ik problemen met ruiken en dankzij Marjon kan ik weer ruiken. Ik had vaak last van hartritme stoornis en dat is veel minder geworden. Zij reageert snel en is heel lief. Bedankt voor alles!

Ontstoring Corona vaccinatie - februari 2022

Bij Marjon, naar grote tevredenheid behandeld voor ontstoren Corona-vaccinatie. Fijn dat ze goed naar je luistert, je uithoort, en ze vertrouwen uitstraalt. Heel blij dat ik bij haar geweest ben, én weer de oude ben!

Band moeder en kind - februari 2022

Wat ben ik blij dat ik Marjon had gevonden! Bij de bevalling heb ik oxytocine toegediend gekregen. Ik was me bewust van de schade die oxytocine met zich mee brengt. Die klachten waren terug te zien bij mezelf en bij mijn zoontje. Mijn zoontje huilde veel, sliep heel weinig en als hij wilde slapen kon hij moeilijk in slaap komen. Sliep hij eindelijk dan was hij na een korte slaapje wakker. Ik zat zelf niet lekker in mijn vel. Ik was mezelf niet, het leek wel alsof ik in een ander lichaam zat. De band tussen mijn zoontje en mij was raar. Er klopte iets niet. Ik besloot om Marjon op te zoeken. We hebben een 8 weekse kuur gekregen om de oxytocine te ontstoren. Halverwege de kuur merkte ik al aan mezelf dat het beter ging en bijn mijn zoontje ook. Ik ben blij dat ik de kuur heb gedaan. Nu na de kuur voel ik dat ik weer mezelf ben. Met mijn zoontje gaat het goed. Het huilen is voorbij en het slapen gaat ook goed. Hij komt gemakkelijker in slaap en ook in een diepe slaap. En het allerbelangrijkste ik voel weer een band met mijn zoontje.

Op weg helpen - januari 2022

Mijn ervaring met Marjon: Mijn zoon had alles al gezien in de reguliere gezondheidszorg. Ik zocht naar alternatieve hulp en kwam Marjon tegen. Afspraak maken ging makkelijk en het contact was erg fijn en vertrouwelijk. We moesten ruim een uur rijden, maar Marjons hulp was zo fijn, dat ik het ervoor over had. Binnen een paar maanden ging het al zoveel beter met mijn zoon. En het fijne was dat Marjon ook rekening hield met de andere hulp die hij kreeg. Ik weet nu waar ik terecht kan als we ooit weet hulp nodig hebben. Bedankt Marjon!

Last van wintertijd - december 2021

Vorig jaar ben ik via een lieve collega terecht gekomen bij Marjon in haar praktijk. Er was snel een klik, wat voor mij heel belangrijk is, wat een fijn, lief, mooi en bedreven mens is Marjon! Zij heeft mij door middel van haar inzicht, medicatie(korreltjes) erg goed op weg geholpen. Ik had ieder jaar weer las van de klok die voor en achteruit ging en wanneer er dan (zeker in de winterperiode) het een en ander gebeurde dan raakte ik helemaal van het padje. Daar heb ik nu geen last meer van! Ik ben een erg gevoelig mens en door de gesprekken, het goed aanhoren en het geven van medicatie kan ik hier steeds beter mee uit de voeten. Ook andere lichamelijke klachten heeft Marjon mij bij geholpen, zoals mijn darmen, spieren en longen, ik voel mij zoveel beter, anders dan vorig jaar. Ik ben Marjon hier erg dankbaar voor en zal zeker naar haar terug gaan wanneer ik iets mankeer. Kan Marjon en haar praktijk zeker bij een ieder aanbevelen!!!

Reactie na ontstoring - december 2021

Ietwat sceptisch begonnen met het ontstoren van de vaccinaties van ons dochtertje plus extra korrels om haar uit haar eigen wereldje te krijgen. Letterlijk na 2 korrels (en de eerste ontlasting erna) zagen wij al verandering: ze was een stuk rustiger dan normaal en leek ook echt meer rust te hebben. Gedurende de kuur ging ze steeds meer met stappen vooruit, maar ook momenten van terugval en twijfel. Nu 8 weken later, hebben we een totaal ander kindje dan vóór de kuur. Ze reageert veel meer en beter op haar naam, maakt veel meer contact, zit ook minder in haar "eigen wereldje". Ons dochtertje zien we eindelijk weer met stappen vooruit gaan. Ook in de omgang met andere kinderen zien we haar groeien. Daar waar ze eerst de nabijheid van een ander kindje niet eens kon verdragen, heeft ze nu momenten dat ze er rustig naast kan spelen. Wij zijn zo ontzettend blij en dankbaar om dat te zien. Marjon zelf is een hele lieve vrouw die je altijd kunt benaderen bij twijfel/vragen, waarbij ik uit eigen ervaring kan zeggen dat je ook vrij snel een reactie terug kunt verwachten. Al met al heel blij tot dusverre!

Gesloten en onzeker kind - juli 2021

Marjon neemt de tijd voor je en luistert aandachtig en stelt vragen om het probleem goed in kaart te brengen. Mijn dochter is heel onzeker en gesloten. Durfde in de klas geen vragen te stellen en was heel vaak stil. Sinds ze de korreltjes heeft ingenomen durft ze nu wel vragen te stellen. Zelfs tijdens de rekenles wat ze lastig vond. Ik ben enorm blij dat mijn dochter baat bij heeft.

Meisje met obstipatie - juli 2021

Wij kunnen Marjon van harte aanbevelen! Nadat we met ons dochtertje vanaf geboorte al worstelde met darmproblemen hoofdpijn en spugen kwamen wij in het medische circuit terecht, waarbij de meest ernstige verdenkingen en onderzoeken zich voor deden door de toestand en lusteloosheid waarin onze dochter verkeerde. Voor we naar Marjon gingen was ze erg ziek en was er nog steeds geen oorzaak gevonden. Wij vonden alle onderzoeken te belastend voor onze dochter en besloten homeopatie aan te grijpen en kwamen door vele goede ervaringen bij Marjon. Al na 1 consult ging onze dochter van inmiddels 4 jaar voor het eerst zelf naar de wc voor ontlasting! Door dit middel te herhalen en het op gang te houden verdwenen ook langzaam alle andere klachten nu ze haar ontlasting dagelijks (of om de dag) kreeg ipv weekelijks. Wij zijn Marjon enorm dankbaar en hebben een fitte sterke dochter hiervoor terug gekregen! Echt super!

Evaring met oxytocine ontstoring - juli 2021

Na een d.m.v oxytocine ingeleide bevalling was mijn dochter weken lang erg onrustig, kon niet goed slapen, huilde/krijste om onverklaarbare redenen. Zelf zat ik niet lekker in mijn vel. Ik ben gaan googelen op oxytocine ontstoring en kwam zo bij Marjon terecht. Wat een lieve deskundige vrouw! En wat ben ik blij dat ik haar heb gevonden! Ik kreeg een 8 weekse kuur met korrels, en na een week werd mijn dochter al rustiger en kon ze uit zichzelf in slaap vallen, wat eerst ondenkbaar was. En ik voelde me aan het eind van de kuur ook veel beter. Bedankt voor de goede zorgen Marjon!

Opgejaagd en angstig - mei 2021

Wat ben ik blij dat ik naar je toe ben gegaan. Mijn klacht was een opgejaagd/angstig gevoel vooral tijdens het wakker worden, de korreltjes die je mij voor schreef , werkten snel. Ook behandelde je mijn voorhoofd/holten , mijn rusteloze benen, mijn darmklachten . Wat is het goed gelopen ! wat ben ik blij, dat mijn klachten verholpen zijn! Je luisterde goed , en vroeg veel info . Maar met een super resultaat !! Had het veel eerder moeten foen. Nogmaals bedankt Marjon !

Huid- en darmproblemen - april 2021

Toen ik bij Marjon kwam had ik verschillende klachten waar ik al een tijd mee rondliep .O.a. overgevoelige darmen en huidproblemen. Na het innemen van de korrels was er direct vooruitgang. Nu na drie kuren gaat het echt een heel stuk beter. Marjon is heel prettig in het gesprek alsof je met iemand praat die je al jaren kent. Ze geeft goede tips op allerlei gebied. Ze maakt een totaal plaatje van je, ziet welke persoon je bent en past daarop het juiste homeopathische middel toe. Fijn dat ik bij haar ben gekomen en ik kan haar zeker aanbevelen!

Jeuk en overprikkeling - maart 2021

Ik kan iedereen een afspraak bij Marjon Heij aanraden. Wat een verademing in tegenstelling tot de reguliere zorg. Geen symptoombestrijding maar echt kijken naar de onderliggende problematiek. Marjon is ook iemand die echt de tijd voor je neemt en echt luistert. Ik heb onze afspraken als zeer prettig en ontspannen ervaren!

Obstipatie - maart 2021

Al sinds baby tijd ben ik aan het tobben met mijn dochter haar ontlasting. Mijn andere kinderen hadden meerdere malen per dag ontlasting maar mijn jongste dochter soms meer dan een week niet. Omdat zij borstvoeding krijgt mag het natuurlijk wat langer duren. Na een tijdje kreeg zij naast borstvoeding ook vast voedsel, hier ging het echt mis. Ze moest 2 dagen moeite doen om een keutel eruit te werken, met veel pijn en tranen lukte dit. Ik had het idee dat dit nog steeds niet echt opluchtte en dat er nog wat dwars zat. Ik was bijna zover om zakjes te gaan halen bij de huisarts. Toch daarvoor nog even contact gezocht met Marjon, wat ben ik weer fijn geholpen! We hebben even moeten zoeken naar het juiste middel en de hoeveelheid maar uiteindelijk kan mijn dochter nu, zonder moeite, iedere/om de dag poepen. Wat een opluchting voor mama en kind! Marjon heeft echt zo goed meegedacht en gaf niet op, het is zo fijn dat iemand met je meedenkt en je gerust stelt dat je kind niet de enige is met dit probleem. Volgende keer dus iets eerder bij Marjon aankloppen!

Mentale uitputting - februari 2021

Marjon kent mij al enkele jaren. Daardoor heeft ze goed zicht op welk middel goed bij mij past op het moment dat ik klachten heb. De laatste behandeling was in verband met mentale en (daardoor) lichamelijke uitputting. Na een telefonisch consult kreeg ik korreltjes waarvan ik er iedere week 1 moest nemen. Na het eerste korreltje voelde ik al energie terugkomen. 5 dagen later was mijn energie op. Ik mocht de volgende korrel nemen; binnen 2 uur was ik opgeknapt. Het middel werkte en werkt perfect. Samen met haar en de psycholoog kom ik weer snel 'op de rit'.
Ik ben blij dat ik Marjon ken. Ze is een nuchtere vrouw met humor en veel mensenkennis. Voor klachten klop ik eerst bij haar aan, en als het dan nog nodig is, pas bij de huisarts.

Ervaring van moeder en kinderen - februari 2021

Ik ben heel tevreden hoe Marjon mij heeft geholpen met het ontstoren van Oxytocine én de anticonceptie. Na mijn bevalling dacht ik een postnatale depressie te hebben maar niets was minder waar. Na de ontstorings kuren voel ik me vele malen beter!
Ook mijn tweeling heeft ze goed bijgestaan met ondersteuning voor hun vaccinaties. Daarnaast hebben we bij een van de twee ook eerdere vaccinaties ontstoord, een wereld van verschil!
Ik raadt iedereen aan om eens bij Marjon een afspraak te maken als je last hebt van synthetische Oxytocine, vaccinaties of anticonceptie. Ze neemt de tijd voor je en komt met een goed plan om je bij te staan. Wat ik ook als zeer prettig heb ervaren waren de telefonische consulten wanneer ik zelf niet in staat was om naar haar praktijk te gaan.

Oxytocine ontstoring bij moeder en kind - februari 2021

Tijdens mijn zwangerschap heb ik me goed ingelezen over oxytocine schade en was voornemens om alle behandelingen met oxytocine te weigeren. Na een goede maar lange bevalling was ik moe en voor ik het wist zat de injectie al in mijn been. Het kon me op dat moment niet zoveel schelen, want ik was vooral opgelucht en in de veronderstelling dat mijn dochter hier geen last van zou hebben. Ik voelde me gewoon goed en vooral erg blij met mijn baby.
Een week na de geboorte viel me op dat ze wel erg veel huilde en weinig sliep. Als ze eenmaal sliep dan was ze binnen no-time wakker. We zijn eerst naar de osteopaat gegaan. Dat hielp iets, maar niet voldoende. Elke tip die we kregen werd opgevolgd. Van een babynestje tot een cosleeper, alles werd aangeschaft. Na een aantal weken aanmodderen ben ik me verder gaan inlezen en kwam ik erachter dat oxytocine wel degelijk nog na de geboorte kan worden doorgeven, namelijk via borstvoeding. Ik wilde ons zsm laten ontstoren en kwam terecht bij Marjon, onze reddende engel. We konden snel terecht bij deze kundige en lieve vrouw. Na enkele dagen sliep mijn dochter zoveel beter en langer. Zij was niet meer constant aan het huilen en ik kon eindelijk een beetje bijkomen. Tegen het einde van de ontstoring besefte ik me wat ik had gemist. Ik ben blij dat ik niet langer heb afgewacht. Dank lieve Marjon!

Meisje met eczeem - augustus 2020

In 2016 kwam mijn dochter na meerdere behandelingen met hormoonzalf terecht bij Marjon om haar eczeem op een andere manier aan te pakken en met een geweldig resultaat. Nu 4 jaar verder vertoonde haar huid weer wat plekjes en ben ik direct naar Marjon gegaan met wederom met een prachtig resultaat. De korrels hebben weer geweldig hun werk gedaan. Eerst werd het iets erger maar al snel verdwenen de rode ringen om de plekjes en begon de huid te genezen! Wederom bedankt Marjon!

Kadootje tijdens ontstoring - augustus 2020

Eind 2019 was ik het zo zat: al meer dan 30 gebruikte ik hormoonzalf vanwege eczeem - die het laatste jaar desondanks voldoende smeren alleen maar erger werd. Daarnaast was ik vaak moe, en had ik altijd probleem met mijn spijsvertering, en vond ik mijn weerstand laag. Terwijl ik wist dat het niet aan mijn voedingspatroon zou kunnen liggen. In mijn ogen hebben huid-darmen-energiehuishouding veel met elkaar te maken, maar hoe precies, dat weet ik niet. Ik wilde van die hormooncrèmes af, maar mijzelf ook letterlijk fitter voelen. Ik belandde op de website van Marjon en vulde het contactformulier in, legde daarin mijn situatie kort uit en vroeg of zij met mij mee zou kunnen denken. Al diezelfde dag werd ik teruggebeld, en maakten wij een afspraak voor een kennismaking. Dat werd op mijn verzoek januari 2020.
Er werd een uitgebreide intake gedaan, waar ik mij erg prettig en gehoord voelde. We maakten behandeldoelen (proberen die eczeem te reduceren, meer fit voelen, verbeterde darmwerking, eventueel toename energie/ verbeterd slaappatroon). Vervolgens stuurde zij mij de eerste middelen (3 korrels) per post op, nadat ze grondig naslagwerk deed. Bij een vervolgafspraak bespraken wij de effecten van deze middelen. Wat ging er goed, waarover ben je tevreden, wat ging er niet goed, zijn er nieuwe symptomen bijgekomen. En volgde een bijstelling van de middelen, met weer en follow up, en nogmaals een verzwaring van de middelen. Een keer zaten we er net naast, kreeg ik meer klachten in plaats van minder. Ook dan is Marjon goed bereikbaar en wordt het plan per direct bijgesteld. Het resultaat is, dat ik binnen enkele consulten -4 maanden- van mijn klachten verholpen ben.

In Mei 2020 bespraken wij dat het zo goed ging, en stelde ze me de vraag of ik me nog ergens zorgen over maak. Ik vertelde over onze kinderwens. In oktober 2019 was ik gestopt met gebruik van de anticonceptiepil, hoewel het volgens de statistieken vrij normaal is dat het eerste jaar zwanger worden niet lukt, begon ik toch een beetje ongerust te worden. Ze stelde voor om de pil die ik gebruikt heb, te gaan ontstoren. Ik voelde me daar eerst wat onzeker bij, maar in een open gesprek met haar hierover waaruit blijkt dat er geen nadelen zijn aan het ontstoren (in ieder geval in mijn geval niet), en het thuis even te overleggen met mijn man, hebben we besloten om het toch te doen. De pil ontstoren middels een homeopathische kuur. En of het toeval was of niet: 5 weken later had ik een positieve zwangerschapstest. De kuur was nog niet eens klaar! Ik ben inmiddels 13 weken zwanger, en alles tot nu toe gaat goed.

Dit zijn de feiten over mijn ervaring bij Marjon. Gevoelsmatig en persoonlijk heb ik Marjon als een prettige, oprechte, warme en eerlijke vrouw ervaren, die goed bereikbaar is en weet waar ze het over heeft. Mocht er ooit weer iets zijn wat past bij de homeopathe, zou ik zonder te twijfelen weer contact met haar zoeken. Nogmaals bedankt voor alles, Marjon.

Ervaring tijdens een ontstoring - maart 2020

Na het lezen van een aantal fijne reviews van ervaringen kwam ik bij Marjon terecht. In haar fijne sfeervolle praktijk voelde ik en mijn twee dochters ons direct op ons gemak. Ik heb Marjon leren kennen als een kundige, respectvolle en zeer betrokken homeopaat. Het is mijn eerste ervaring en ze nam alle tijd om uitleg te geven. Ook is ze altijd zeer goed bereikbaar en reageer ze snel. Erg fijn als je middenin een kuur met vragen zit.

Ervaring met Cease therapie - maart 2020

Hallo lieve ouders, graag deel ik mijn verhaal met jullie over mijn 2-jarig zoontje. Geboren als een ontzettend vrolijk jongetje wat graag contact maakte. Naar mate hij ouder werd merkte wij al snel op dat hij in zijn 'eigen wereldje zat', hij reageerde bijvoorbeeld niet op zijn naam en maakte weinig tot geen oog contact. Hij praatte helemaal niet, en reageerde heel vel als andere kindjes bij hem in de buurt kwamen, hij werd dan fysiek, duwde en beet andere kindjes. Na een lange zoektocht ben ik bij Marjon Heij terecht gekomen. Ik ben nu 4 weken bezig met de cease therapie waarbij mijn zoontje korrels krijgt. Ik, en ook mijn omgeving zien een totaal ander kind. Hij is vrolijk, maakt meer contact en is zelfs begonnen met wat woordjes. Hij heeft de woede aanvallen helemaal niet meer gehad naar andere kinderen toe. We zitten nu op de helft van de behandeling maar zien nu al duidelijke veranderingen. Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap heb genomen, ik zie een vrolijk, gelukkig jongetje en dit is wat elke ouder wilt voor haar kindje.

Gesloten jongetje - februari 2020

Marjon heeft er voor gezorgd dat mijn zoon zich weer durft te uitten, durft te praten met vreemden, vragen durft te stellen. Mijn zoon was lang op slot en had hier zichtbaar moeite mee. Marjon luistert en kijkt heel goed naar wat het kind nodig heeft en het leek soms wel of ze door hem heen keek. Marjon was de steun voor mijn zoon, maar zeker ook voor mij. Heel fijn om te ervaren dat het ook anders kan. Bedankt!

Ontstoring en hoog sensitief - januari 2020

Onder de indruk wat homeopathie kan betekenen. Marjon vraagt goed door om een goed beeld te kunnen vormen welke middelen ze zou kunnen inzetten. Ik kwam voor het ontstoren van vaccinaties/medicijnen en voor een betere nachtrust. We begonnen met het ontstoren van de Pil. Hier reageerde ik zo heftig op (bizar) dat het me duidelijk werd hoe slecht het voor me is geweest de pil te slikken. Na 10 jaar stoppen met de pil zat het duidelijk nog in mijn lichaam. Marjon wist precies hoe ik de heftige reactie weer kon verminderen. Duidelijk is dat homeopathie voor mij heel goed werkt. Ook ben ik hoog sensitief en heeft ze me een middel gegeven, zodat de prikkels minder binnen kwamen. Wat heerlijk was dat! Meer ontspanning en beter slapen. Dank je, Marjon voor je lieve zorgen! Wat fijn dat homeopathie bestaat!

Slecht slapend kindje - november 2019

Sinds vorig jaar januari komen wij, mijn zoontje en ik bij Marjon. Hij sliep op dat moment ineens heel erg slecht, hij huilde vreselijk bij het naar bed brengen en ging echt niet slapen. Ik ging elke avond samen met hem naar bed, sliep op een matras naast hem, maar soms was dat niet genoeg. Marjon stelde voor om de anti biotica kuur die hij met 9 weken oud had gekregen te ontstoren. Met 2 weken hadden we een compleet ander kind. We konden hem gewoon naar bed brengen en weg gaan zonder gemor of iets. Tot het verzetten van de klok, toen begon het weer, na weken tobben wij weer naar Marjon, met een kleine week was het weer in orde. Elke keer als er iets gaande is in zijn leventje, en dat is vaak als je peuter bent uit zich dat in slecht slapen. Maar elke keer is dat onwijs goed op te lossen door Marjon. Inmiddels hebben we ook de oxytocine ontstoort en hebben we daar ook veel positieve veranderingen van gezien. Ook voor mijzelf is er een hoop positief gebeurd. Tijdens mijn zwangerschap had ik erg veel last van vermoeidheid, droge ogen en mond. Na een kuur van Marjon was ik super fit! Ook na de bevalling heeft Marjon veel voor mij kunnen betekenen. Ik was erg onzeker en gestrest maar dit is nu weg. Ik ben ook totaal niet moe, ondanks de gebroken nachten en het pittige leven met een newborn en een peuter. Ik zou zeker weer terug keren als het nodig is. Soms helpt het zelfs voor dingen waarvan je niet eens wist dat t nodig was.

Nat eczeem op hoofdhuid

Mijn klachten die ik had waren eczeem op mijn hoofdhuid waardoor mijn haar erg dun werd en ik allemaal korsten op mijn hoofd had. Soms ook echt natte plekken plus een heel strak gevoel op mijn hoofdhuid het voelde alsof ik een super strakke badmuts op mijn hoofd had, dag en nacht en mega veel huidschilfers. Daar naast ook plekken op mijn handen en 1 in mijn nek alsof het brandplek was. Naar de dermatoloog geweest verschillende medicijnen gehad maar geen effect! Daarnaast bij Marjon begonnen met homeopathie dat was eerst ook de oplossing niet, maar ze bleef zoeken! En met mooi resultaat want met mijn hoofdhuid gaat het heel goed en met de andere plekken ook! En gebruik allang geen medicijnen van dermatoloog meer! Marjon bedankt! Ik ben er super blij mee!

Aften

Ons dochtertje van 20 maanden had ineens een mond vol met aften. Ze had veel pijn en wilde niet eten of drinken. De huisarts kon niet veel voor haar betekenen in dit stadium. Na contact met Marjon kregen wij dezelfde dag nog een korrel die wij aan haar konden geven (wij hadden al enige tijd geleden een intake gesprek gehad). Diezelfde nacht sliep zij een stuk beter, kon ze haar speen weer beter verdragen en wilde ze weer iets meer drinken en eten. Terwijl de huisarts had aangegeven dat dit nog wel iets langer kon aanhouden.

Eczeem

In januari een afspraak bij Marjon gemaakt voor onze dochter van 1 met eczeem. We kwamen bij Marjon uit toen ik zocht op de Cease therapie en gelukkig was dit ook nog eens vlakbij. Marjon vroeg de eerste keer alles rustig uit terwijl mijn dochter heerlijk aan het spelen was en ondertussen genoot van de aandacht die ze ook kreeg. Zo zijn we verschillende keren bij Marjon geweest, Marjon zoekt echt samen de beste oplossing en is heel makkelijk te bereiken via de app met vragen. Heel plezierig, onze dochter is nu bijna eczeem vrij, we zien het middel nog zijn werk doen dus gaat goed komen. En we komen zeker bij Marjon terug bij een volgende inenting, of eventueel met onze andere kinderen.

Keelontsteking

Laatst onze eerste afspraak met Marjon gehad. Onze dochter had keelontsteking en gelukkig konden wij op korte termijn terecht bij Marjon. Onze dochter voelde zich (ondanks dat ze hartstikke ziek was) gelijk op haar gemak in de praktijk van Marjon. 3 dagen lang op advies van Marjon homeopatische medicijnen toegediend. Na dag 1 leek zij zich al stukken beter te voelen. En na 3 dagen was zij zo goed als weer de oude. Wij komen de volgende keer zeker weer bij haar terug.

Obstipatie en reflux

Zowel voor onze dochter van 2 en half jaar als voor onze zoon van 4 maanden zijn we naar Marjon toegegaan. Voor onze dochter die een nare ervaring van een narcose heeft gehad zijn we nog bezig bij Marjon maar voor onze zoon waren we redelijk snel klaar.

Onze zoon had na de geboorte last van obstipatie en reflux. Tevens werd een koemelk allergie ook niet uitgesloten. 12 dagen na de geboorte heeft hij 4 dagen in het ziekenhuis gelegen ivm onrust. De bovenstaande klachten werden toen geconstateerd. Daarna is hij ruim een week thuis geweest maar moest toen weer worden opgenomen omdat wij helemaal op waren en de klachten van onze zoon werden alleen maar erger. Na een week mocht hij weer naar huis. Met speciale voeding voor de allergie, medicatie voor de reflux en voor de obstipatie.

Het ging met kleine stapjes vooruit maar soms bleef het ook stilstaan. We herkenden het allemaal want onze dochter had het ook na haar geboorte. Gezien ik met de kinderen ook naar de osteopaat ga gaf hij als tip om naar een homeopaat te gaan met allebei de kids. Na Google te hebben geraadpleegd kwam ik bij Marjon uit. Na een fijn telefoon gesprek heb ik de afspraken gemaakt. Bij de intake vertelde Marjon in duidelijke taal hoe ze werkt. Ze schreef alles op en luisterde goed. Stelde vragen waarvan je dacht waarom ? Maar alles kan van belang zijn om een goed beeld te vormen. Voor onze zoon had ze 3 korrels. Daarna hebben we het nog 1x herhaald en nu (maand later) is hij van de koemelkvrije voeding af, zijn ontlasting gaat super zonder medicatie. De medicatie voor de reflux zijn we aan het afbouwen. Daar kunnen we niet zomaar mee stoppen. We hebben nu een super vrolijk mannetje die goed in zijn vel zit. We hebben vertrouwen dat het met onze dochter ook goed gaat komen.

Oorpijn

Mijn dochter van 5 jaar had tijdens of na een verkoudheid regelmatig last van haar oren. Toen ze met zwemles begon, kreeg ze regelmatig last van oorpijn. Als verkouden was en zwemles had, dan kreeg ze automatisch oorpijn. Ze heeft eenmaal ook een oorontsteking gehad. Na een bezoek aan Marjon, waar een uitgebreid consult aan vooraf ging, kreeg ze korreltjes en de oorpijn verdween. Ook toen ze na een aantal maanden opnieuw oorpijn kreeg, na het zwemmen is de behandeling nog een keer herhaald en opnieuw was ze meteen van haar oorklachten af. We zijn hier heel blij mee!

Blaasjes in de mond

Help een naar binnen geslagen koortslip bij mijn dochter van 4, hoe komt ze daar nu weer vanaf... Na 2 dagen pijn, onrustig slapen, veel huilen, koorts op en af, niet meer willen eten en drinken toch besloten om Marjon te bellen. Gelukkig kon ik de volgende ochtend gelijk terecht. Mijn dochter was nukkig door de pijn en wilde absoluut haar mond niet open doen om Marjon de schade te laten zien. Met heel veel engelen geduld is het uiteindelijk toch gelukt om via de spiegel even in haar mond te kijken. Diezelfde middag kreeg ik de korrels nog door de brievenbus, gelijk gegeven in de hoop dat ze zich de volgende dag weer wat fitter zou voelen. Binnen een uur na het nemen van de eerste korrel ging mijn dochter weer spelen en nog geen half uur daarna at zij 3 pannenkoeken op. Hoe bizar, binnen 1.5 uur van een doodziek vogeltje naar een blije kleuter. Dat ze zo snel zou opknappen had ik nooit gedacht. De nacht zonder koorts en brullen doorgekomen, de volgende dag de tweede korrel gegeven. Haar mond zag er al een stuk beter uit en ik had mijn vrolijke meisje weer terug. Kortom: super blij met Marjon!

Eczeem

In oktober 2017 kreeg ik wat last van eczeemplekken op voeten en benen. Och je denkt dan eerst maar ff smeren. Het ging niet over dus naar de huisarts die mij doorverwees naar een dermatoloog. Deze wilde eerst een kweek van mijn voeten maken om schimmel uit te sluiten. Begin januari was bekend dat het geen schimmel was. Advies: blijf maar smeren.

Omdat mijn schoondochter met haar dochter en mijn dochter met haar zoon goede ervaringen hadden met de klassieke homeopathie van Marjon dacht ik nou vooruit dan maar ook al ben ik niet van het alternatieve. Wat mij gelijk aansprak was dat Marjon zocht naar de oorzaak achter de ellende. En ondanks dat ik het gevoel had dat ik redelijk stand hield bleek toch dat het overlijden van mijn maatje-echtgenoot in 2017 mij van binnen uitholde en de eczeem als gevolg van dit trauma tot uiting kwam.

Na de eerste korrels kreeg ik een enorme uitbraak van eczeem en dacht nooit meer van die gekmakende jeuk af te komen. Marjon vond dat ik extreem reageerde dus schreef een tweede kuur voor. Die, zo dacht ik, weinig deed. Een derde gesprek volgde. En juist die empathie en dat begrip van Marjon naast haar juiste inschatting van wat nodig was om mij er door te helpen hebben gezorgd dat ik nu weer jeuk- en plekvrij ben. Marjon jij bent niet alleen als voorschrijver van de juiste korrels van belang maar in de functie van psycholoog zou jij ook heel goed passen. Althans wat mij betreft. Hartelijk dank.

Waterwratjes

Via een vriendin ben ik bij Marjon terecht gekomen voor mijn dochter van 6, nog nooit eerder bij een homeopaat geweest dus waren enigszins sceptisch. Mijn dochter had erge last van waterwratjes op haar arm en vooral op haar rug. Wat we daarvoor ook probeerden, niks hielp. Ze gingen zelfs ontsteken. Marjon heeft goed naar haar gekeken en we kregen voor 3 dagen pilletjes. Daarna leek het al snel minder te worden en na nog een keer 3 pilletjes is het nu na een half jaar zelfs helemaal verdwenen! Echt super! Marjon is een hele warme en leuke vrouw waar wij ons erg op ons gemak voelden!

Oxytocine ontstoring

Mijn zoon is geboren middels een ingeleide bevalling waarbij veel oxytocine is toegediend. Pas toen hij 8 jaar was, werd ik gewezen op de gevolgen die zoveel oxytocine kan hebben op een klein baby'tje. En ineens vielen veel puzzelstukjes op hun plaats; hoe overgevoelig en aanhankelijk hij altijd was en hoe moeilijk hij kon omgaan met afwijzing. We zochten Marjon op voor een ontstoringskuur en wat heel fijn was, was dat ze ook verder keek dan de kuur. Ze luisterde en keek goed en zorgde voor een ondersteuning op maat. Hij is er enorm van opgeknapt en ook zijn koemelkallergie is aanmerkelijk minder geworden.

Pijn in de schouder

Ik ben naar de huisarts geweest vanwege pijn in de schouder, de pijn werd erger bij het heffen van de arm, maar ook met strekken. De huisarts heeft na enig onderzoek diclofenac (ontstekings/pijnremmer) voorgeschreven alsmede omeprazol (ter voorkoming van maagklachten). Ondanks het gebruik van omeprazol traden er toch maagklachten op, terwijl er na enkele dagen diclofenac gebruik nog geen verbetering waarneembaar was. Van Marjon een homeopathisch middel gekregen en deze ingenomen (in plaats van de diclofenac, eigen initiatief): na 2 dagen verdween de pijn !!, na 3 dagen kon alles weer worden gedaan met de arm. Al met al een fijne ervaring en een snelle goede genezing, dankzij Marjon.

Huidprobleem

Mijn ervaring bij Marjon Heij was super! Ik had een huidprobleem op mijn gezicht. Vooral het gebied van mijn kaak en kin zaten onder de rode bultjes. Dit had voornamelijk met hormoonveranderingen te maken. Na van alles geprobeerd te hebben qua eetpatroon, sport, medicijnen en zelfs het omgooien van anticonceptie wist ik geen uitweg. Zo hoorde ik goede verhalen over homeopatische middelen en kwam ik terecht bij Marjon. Naar aanleiding van een ori�nterend gesprek kreeg ik pillen. Tussendoor hield ik contact over de vorderingen en mijn huid werd steeds rustiger. Na een langere tijd heeft het echt geholpen. Ontzettend bedankt!

Ervaring met ontstoring

Via mijn zus ben ik bij Marjon terechtgekomen. Ik zat al een tijd niet lekker in mijn vel. Er is veel gebeurd de afgelopen tijd/jaren. Uiteindelijk vond mijn lichaam het genoeg en kreeg ik griep. Ik herstelde heel erg langzaam en heb toen een afspraak gemaakt met Marjon. Marjon is iemand die erg goed luistert en de juiste vragen stelt. We hadden niet meteen het juiste middel gevonden, maar het is gelukt. Nadat ik de korrels ingenomen had voelde ik mij beter dan ooit. En nog steeds!! Ik ben opgewekt, heb energie, heb zin om dingen aan te pakken, ben een betere versie van mijzelf. Het mooie is dat ik het middel ook in mijn homeopatische EHBO doosje heb. Als het nodig is kan ik er makkelijk nog 1 nemen.

Ik ben ook met mijn zoontje bij Marjon geweest. Mijn zoontje sliep vanaf 9,5 maand was erg slecht. Hij wilde niet in zijn eigen bed slapen en had erg veel moeite om in te slapen en door te slapen. We hebben een korte tijd hormoonzalf gebruikt omdat hij van top tot teen onder de eczeem zat. Dit hebben we ontstoord. Daarna ook de oxytocine ontstoord die ik na mijn bevallig kreeg. De reacties op het ontstoren waren soms best heftig. Vooral in zijn gedrag. Hij was dan niet te genieten en/of heel erg aanhankelijk.Hij sliep dan bijvoorbeeld met zijn hoofd tegen die van mij of pakte mij in zijn slaap vast. Als ik weg moest (al was het maar even naar de supermarkt om de hoek) was hij in paniek. Rustig afscheid nemen en weggaan was er niet bij. Kort nadat we van het oxytocine ontstoren de laatste korrel hadden gegeven slaapt hij zelfstandig in (na een verhaaltje, 2 liedjes en even knuffelen) en 9 van de 10 keer de hele nacht door. Ik kan zelfs, als hij slaapt, de slaapkamer in zonder dat hij wakker wordt.

Ik ben heel erg blij dat ik bij Marjon terecht ben gekomen!

Waar een ontstoring toe kan leiden

Ik heb twee van mijn kinderen homeopatisch laten ontstoren. De oudste, jongen van 11, heeft al vanaf zijn geboorte problemen gehad, waaronder een aangeboren hartafwijking. Daarvoor is hij geopereerd, en gelukkig is het probleem aan zijn hart verholpen. Maar wel een narcose van dik 6 uur gehad. Daarnaast is hij een KNO-klantje, en heeft hij diverse keren buisjes gehad, waarvan de eerste keer al op de leeftijd van 11 maanden. Hij reageerde altijd erg heftig op de narcoses, en kwam er heel akelig en gestrest uit. Ook kreeg hij stuipen van de narcose.

Op school had hij heel veel moeite met concentreren, en is bij tijden erg druk en ongeremd. Tijd om er eens naar te laten kijken. Bij de homeopaat werd duidelijk, dat de vele narcoses weleens mede de oorzaak konden zijn van zijn problemen met concentratie. De narcoses zijn ontstoord, en onze zoon is beduidend rustiger, meer relaxed, op school schrijft hij netter, en let beter op in de les. Hier zijn wij erg blij mee, zo hoeft hij geen ritalin te gebruiken, wat wel was geadviseerd!

Onze jongste zoon, nu 3 jaar, was vanaf de geboorte een 'lastige' baby. Hij huilde veel, was ontroostbaar, soms onbereikbaar als hij huilde. Als je hem wilde knuffelen, zette hij zich tegen je af. Toen hij ouder werd, ging hij veel gillen en krijsen, was niet corrigeerbaar. Echt een heel lastige peuter, waar de buurt zelfs over klaagde als hij buiten speelde. Hij kon zich zelf ook niet vermaken met speelgoed. Naar de peuterspeelzaal lukte ook niet, omdat hij het presteerde 3 maanden lang de hele ochtend dat hij er was, om zijn moeder te huilen. Pas als er naar huis werd gebeld, kalmeerde hij. Hiermee zijn wij naar de homeopaat gegaan, en na onderzoek werd duidelijk, dat dit wel eens veroorzaakt kon worden door de oxytocine bij de bevalling. De bevalling was inderdaad ingeleid. Wij zijn dit gaan ontstoren, en hebben er nu een lief knuffelmannetje voor teruggekregen. Ongelofelijk, wat een verschil met ervoor. Natuurlijk is het nog een pittig mannetje met een eigen willetje, maar veel meer handelbaar. We zijn erg blij dat wij onze twee zonen hebben laten ontstoren, en kunnen het ook zeker aanraden als u met soortgelijke problemen kampt!

Update mei 2017. Nu 3,5 maanden onder behandeling.

Wij zijn bijna klaar met het ontstoren van paroxetine. Deze medicijnen heb ik geslikt in mijn zwangerschap. Mijn zoontje reageerde de eerste 6 weken minimaal op de korrel, maar na 6 weken kwam er een hele zware dag. Mijn zoontje zat totaal niet goed in zijn vel. Hij kreeg 2 nachten achter elkaar een aanval. Het leek wel een obstipatie aanval wat hij vroeger ook had. Echter had hij die dag wel ontlasting gehad. De volgende morgen was hij heel erg boos. Veel driftbuien en zeer angstig. Hij maakte amper oogcontact en schreeuwde veel. Hij kon veranderingen niet accepteren en was totaal onhandelbaar. Wij hebben Marjon voor het eerst een bericht in het weekend gestuurd nadat wij de korrel al een dag hadden uitgesteld. Marjon belde ons binnen 5 minuten en luisterde heel aandachtig en gaf ons tips. En 's middags had hij 3x ontlasting en in 36 uur tijd zelfs 7x ontlasting. Hij kreeg de dag erna pseudo kroep en dit was al zo minimaal dat hij er niet wakker van werd. De pseudo kroep was hiervoor al maanden niet meer terug gekomen. Maar het lijkt wel of het een reactie was op de korrel. De dag erna had hij weer groene snot en was hij weer zichzelf. En je zag weer de rust in zijn ogen, oogcontact was weer zoals het was, hij zei veel nieuwe woorden. Ik heb echt geleerd dat na soms zware dagen er een reactie is geweest op de korrel. En dan zie ik hoeveel goeds het hem heeft gedaan. Vandaag keek ik naar hem en zag ik dat hij echt goed in zijn vel zat en nog gelukkiger is. Hij kan sinds pas ook zo genieten van andere kinderen. Zelfs de juffrouw van zijn peuterspeelzaal zegt dat hij is veranderd. Deze juffrouw had eigenlijk altijd wat aan te merken op mijn zoon en plakte al labels op hem. Gelukkig zegt ze dat niet meer. Ik ben zo benieuwd wat de volgende maanden brengen, want de behandeling is nog niet klaar.

Ervaring ontstoring

Wij zijn pas bij Marjon terecht gekomen. Ik heb Marjon gevonden via Google. En haar website gaf de doorslag. Precies wat ik zocht voor mijn zoontje. Ik heb een zoontje van bijna 3 jaar. Mijn zoontje had op dat moment erge angst, schreeuwde veel, was bang voor andere mensen als ze alleen maar keken, driftbuien. Mij viel op dat mijn vrolijke zoontje vooral was veranderd nadat hij vaccinaties kreeg.

Marjon heeft duidelijk alles in kaart gebracht en kwam tot de conclusie om de vaccinaties te ontstoren en een ander middel erbij te geven voor zijn geboortetrauma.
Wat er toen gebeurde is ongelooflijk. Hij kreeg stinkende poep luiers, groene snot en ontstoken ogen. Het leek wel of alle toxische belasting eruit kwam. Wij kregen een zoontje dat ging spelen met andere kinderen zonder angst. Vreemde mensen weer aandurven kijken. Niet meer schreeuwde uit angst als mensen keken. Zijn taalontwikkeling ging vooruit. Het is gewoon een heel ander kind.
Soms merkte ik 2 dagen na de korrel dat hij wat minder goed in zijn vel zat. Maar als dat weer voorbij was zag ik wat voor positiefs hij er voor terug kreeg.

Na 4 weken was het tijd om terug te gaan naar Marjon. Ik was daar best zenuwachtig over, want bij de eerste ontmoeting schreeuwde mijn zoontje naar Marjon toen zij contact met hem wilde maken. Als Marjon al keek schreeuwde hij de boel bij elkaar. En wonder boven wonder kwamen wij aan en keek hij 2 minuten de kat uit de boom zonder te schreeuwen. En daarna speelde die met Marjon, lachte hij heel de tijd en wilde zelfs met Marjon knuffelen. Heel bijzonder en onwerkelijk. Maar het is echt zo!!! Zo fijn om te zien dat je kind goed in zijn vel zit.

Wij zijn nu 6 weken bezig en hij is een totaal ander kind. Ik ben Marjon eeuwig dankbaar en kan Marjon aan iedereen adviseren. Het is een schat van een mens en doet haar werk perfect. Ik heb wel is gebeld voor advies en kreeg precies het antwoord wat ik op dat moment nodig had. Ik heb mijn kind weer terug zoals voor de BMR vaccinatie. Ik ben benieuwd wat er nog meer mogelijk is. Ik ben nu al zo blij en dankbaar.

Huiduitslag en meer

Mijn zoon van 2 is door Marjon goed geholpen. Hij kwam voor huiduitslag maar de behandeling heeft meer voor hem gedaan dan dat aanpakken: zijn spraak is met sprongen vooruit gegaan en ook zijn onrustige gedrag is voor het grootste deel weg en hij is er een blijer kind van geworden. Marjon is een zeer kundige en open homeopaat waarbij ik zeker vaker langs zal gaan als er gezondheidsproblemen in mijn gezin zijn. Bedankt Marjon!

Woede aanvallen

Na veel omzwervingen bij huisarts, ziekenhuisarts, raad vragen in apotheek e.d. ben ik bij Marjon in de praktijk terecht gekomen via mijn echtgenote die al vaker hier geweest is. Mijn problemen zijn meervoudig en kunnen weliswaar niet allemaal via homeopathie volledig opgelost worden, maar een ding staat vast: Homeopathie werkt!

In het verleden ben ik al eens eerder gedurende langere tijd bij een klassiek homeopaat onder behandeling geweest, dus ik weet wel hoe e.e.a. in zijn werk gaat. Mede omdat deze vorige homeopaat gestopt is, ben ik dus in Bodegraven aangeland en ik moet zeggen; ik heb er absoluut geen spijt van. Marjon is een 'warm' mens, je wordt telkenmale vriendelijk en vrolijk ontvangen en er is altijd koffie en/of thee wat er voor zorgt dat de sfeer ontspannen is. Ook bij een van mijn laatste bezoeken aan Marjon, terwijl ik behoorlijk hyper was van o.a. diabetes welk resulteert in behoorlijk heftig gedrag, is er een luisterend oor en kijkt ze vakbekwaam hoe ze je kan helpen. Dit is wonderwel goed gelukt, na mijn bezoek kreeg ik een of twee dagen later een middel thuisgestuurd en dit volgens de regels ingenomen.

Het resultaat is dat ik me nu een heel stuk beter voel, bijna geen last meer heb van de woede aanvallen e.d. en weer rustig reageer op signalen uit mijn omgeving die er voor zorgden dat ik soms bijna 'ontplofte'. Ook heeft ze me behandeld voor allergie en dat is weliswaar een stuk beter, maar omdat dit bij mij zo heftig is kan ik hier niet alleen met homeopathie uit de voeten, ik heb ook de dermatoloog nodig gehad en die resultaten heeft Marjon meegenomen in haar behandelingen en dat werkt.

Kortom, ik ben zeer tevreden en beveel Marjon dan ook van ganse harte aan als klassiek homeopaat, alsmede een vriendelijk warm mens.

Meisje met eczeem

In April 2015 kreeg onze dochter last van eczeem plekjes op haar lichaam. In korte tijd verspreide zich dit over haar hele lichaam. Het waren nare ronde rode plekken. Bij de dokter hebben we meerdere hormoonzalfjes geprobeerd maar helaas dit werkte maar even en op een bepaald moment zelfs helemaal niet meer. Zodra we stopten kwam het direct weer terug. Nu de plekken ook begonnen te jeuken moest er echt wat gebeuren. Omdat we niet nog meer 'troep' wilde gebruiken zijn we naar de Homeopaat in dit geval Marjon Heij gegaan. Na een prettig intake gesprek waarin alles vanaf de geboorte tot nu is besproken kregen wij een kuur van korrels om het lichaam te ontstoren (naam is mij even ontschoten). Het vermoeden lag dat de eczeem kwam doordat mijn dochter in korte tijd (2 maanden) 2 keer een narcose heeft ondergaan. Haar lichaam kon dit duidelijk niet goed verwerken. Na 2 keer een kuur te hebben gedaan zagen we al enorm veel verbetering. De plekken werden minder rood, de jeuk ging weg en er kwamen zelfs geen nieuwe plekken meer. Wat een geweldig resultaat!! Helaas had mijn dochter ook last van schilfers achter haar oren en op haar hoofdhuid en ook dit is na behandeling met 90 % verbeterd en is bijna weg. We zijn nu in totaal een jaar verder en een half jaar onder behandeling bij Marjon en de eczeem is weg! We zijn erg blij met de keuze voor Marjon, ze krijgt geen 'troep' meer de eczeem is weg en schilfers zijn zo goed als verdwenen!

Bedankt voor de goede zorgen Marjon!

Herstel na keizersnede

Ruim een jaar nadat ik door middel van een keizersnee bevallen ben van mijn jongste, kwam ik bij Marjon Heij terecht. Mijn klachten waren: ontzettende moeheid en geen energie. Ik kon mijn gezin en mijn werk bijna niet meer combineren vanwege de moeheid.

Door de nuchtere aanpak en de homeopathische middelen van Marjon ben ik nu weer zo goed als 'de oude'. Bijna een jaar ben ik onder behandeling geweest. Marjon heeft mij geholpen om mijzelf weer op de rit te krijgen zodat ik mijn gezin en mijn werk weer goed aankan!

Amalgaam ontstoring

Tijdens een zoektocht van jaren waar ik met het jaar verslechterde en mijn lichaamsbeharing en haaruitval op mijn hoofd sterk toenam heb ik Marjon Heij om hulp gevraagd. Marjon geeft advies op het gebied van Klassieke Homeopathie. Door samen te spitten naar de klachten heb ik mijn amalgaamvullingen laten verwijderen. Tevens een test gedaan voor kwikbelasting. Bij Marjon heb ik ontgiftigingskuren gedaan. Deze ingrepen hebben mijn gezondheid sterk verbeterd. Ik houd zonder medicijnen geen vocht meer vast. De tintelingen in mijn handen en voeten zijn na 3 kuren verdwenen. Ook mijn aften zijn weg en mijn wenkbrauwen beginnen te groeien. Ik ben nu een blij mens met minder pijn dankzij Marjon.

Dichtgeplakte ogen

Al meerdere malen ben ik bij Marjon geweest voor mijzelf en mijn dochtertje van inmiddels 1,5 jaar. Marjon heeft mij iedere keer fijn en goed geholpen en al mijn vragen (en meer) beantwoord en klachten verholpen. Afgelopen maandag heb ik Marjon gemaild over mijn dochtertje die snipverkouden was en na het slapen haar oogjes totaal niet open kreeg van het snot en vuiligheid. Heel zielig! Marjon dacht dat ze hier wel 'iets mee kon', dus later die dag verder contact gehad en 's avonds kon ik mijn dochtertje haar eerste korrel geven. Dinsdagochtend toen ze wakker werd kon ze haar ogen alweer heel goed openen, weliswaar nog niet helemaal schoon, maar ik stond versteld! Ook het snotteren van haar neus was beduidend minder.

Vanmorgen (woensdag) haalde ik haar weer uit bed en waren haar oogjes weer helemaal zoals het hoort, stralend en schoon! Echt zo'n contrast met twee dagen ervoor, waar ik nog bang was voor een ooginfectie of iets dergelijks! Ik ben zo blij met deze 'wonderkorrels' en de hulp van Marjon!

Voor mij is het motto: eerst kijken of de homeopaat, Marjon, ons kan helpen, voordat we een huisarts of reguliere medicijnen gaan gebruiken! Marjon wederom bedankt voor je hulp!

Pijnklachten in onderbeen

Door pijnklachten in mijn rechter onderbeen kwam ik na de neuroloog en fysiotherapeut terecht bij Marjon. Homeopathie was nieuw voor mij maar bij Marjon voelde ik mij meteen op mijn gemak. Ze is geïnteresseerd en gaat serieus, met de klachten die je hebt, aan de slag.

Eerst kreeg ik korreltjes om statines te ontstoren. Ook gaf ik aan dat ik wat chaotisch in mijn hoofd was. Al na de eerstvolgende medicatie was er resultaat. Had meer rust in mijn hoofd en de pijn in mijn been was wat gezakt. Omdat de pijn voor 70% was verdwenen heeft Marjon mij voor de overige 30% doorverwezen naar een osteopaat. Dankzij goede medicatie en advies voel ik mij nu een stuk beter.

Vermoeidheid

Ik ben een jongen van 26 jaar en heb hulp gezocht bij Marion voor mijn moeheid.

Tijdens mijn eerste bijeenkomst werd ik warm welkom geheten en vertelde ze me de gang van zaken. Door veel over mijzelf te vertellen kon Marion een beeld van het probleem schetsen en met een oplossing komen. In eerste instantie wist ik niet zeker of dit zou helpen en iets voor mij zou zijn, maar na het eerste gesprek merkte ik dat ik het niet als vervelend maar als prettig ervaarde.

Na mijn medicatie ingenomen te hebben werden mijn symptomen eerst erger maar daarna verdwenen ze en heb er geen last meer van gehad. De gesprekken daarna zijn ook heel positief gegaan, kortom in ben een blij en tevreden klant en zou met andere klachten zeker nog een keer aankloppen als dit nodig zou zijn.

Reflux

Van bezoek na bezoek aan de kinderarts zonder enig resultaat uiteindelijk terecht gekomen bij Marjon. Wat een verademing, eindelijk werd er echt geluisterd en gekeken naar de oorzaak in plaats van de symptoombestrijding waar we tot nu toe mee bezig waren geweest zonder positief resultaat.

Van een gespannen baby met hevige reflux klachten ondanks de hoogste dosering maagzuurremmers en aangepast voeding voor voedselallergie, binnen een consult naar een ontspannen baby volledig zonder reguliere medicijnen en met hypoallergene voeding.

Later hebben we gewerkt aan de weerstand van onze zoon in verband met aanhoudende luchtweg klachten, ook hier zijn er mooie resultaten. Zijn weerstand is duidelijk verbeterd en als hij iets oppikt is hij er ook zo weer vanaf. Mijns inziens waren we zonder de hulp van Marjon nooit zo ver gekomen!

Zwangerschapsbraken

Ik ben een vrouw van 29 jaar oud. En ik kreeg met 7 weken zwangerschap last van Hyperemesis Gravidarum: extreme misselijkheid en heel veel overgeven. Hierdoor ben ik 2 x een tijdje opgenomen geweest en heb ik aan het infuus gelegen omdat ik uitgedroogd was, van al dat spugen. Toen heb ik contact gezocht met Marjon Heij Homeopathie, zij wist mij al snel te vertellen dat ze mij van mijn misselijkheid en braken af kon helpen.

Ik kreeg 3 korreltjes en de volgende dag kon ik alweer wat eten en drinken. Ook spuugde ik vele malen minder.
Bedankt Marion !
Nu ben ik inmiddels 14 weken zwanger en voel ik me stukken beter, minder misselijk en niet meer spugen.

Angsten

In het begin van dit jaar ben ik voor het eerst bij Marjon geweest; ik ben een meisje van 10 jaar en ik had een paar angsten:

- ik was bang dat er wat met mijn moeder gebeurde (want mijn oma is nog niet zo lang geleden dood gegaan)
- ik was bang voor regen en onweer
- ik vond mezelf niet zo leuk en dacht dat ik dom was
- ik was ook bang dat andere mensen mij niet leuk en lief vonden
- ik wilde ook het liefste thuis zijn en durfde eigenlijk niet af te spreken met vriendinnetjes

Daardoor heb ik heel lang hoofdpijn en buikpijn gehad en wilde ik niet meer naar school; ook vond ik het echt niet leuk als mama ging werken, want dan dacht ik dat er wat ergs met haar zou gebeuren.

Toen mijn moeder een afspraak bij Marjon had gemaakt, wilde ik er eigenlijk niet heen, want ook dat was natuurlijk hartstikke eng! Maar toen we daar eenmaal waren, was het heel fijn om alles tegen Marjon te kunnen vertellen, daarna voelde ik me al gelijk een stuk beter. Een paar dagen later kreeg ik drie korreltjes, die ik moest innemen (3 dagen 1 korreltje onder mijn tong). Gelijk de eerste dag voelde ik me al een stuk beter! Het was alleen wel jammer dat ik geen thee mocht drinken en dat ik mijn tanden moest poetsen met tandpasta zonder menthol (dat is echt niet lekker!) Mama heeft na een week met Marjon gebeld en toen was het eigenlijk al zo goed, dat ik weer lekker in mijn velletje zat! Na twee weken ben ik zelfs al helemaal in mijn eentje een avond thuis gebleven, wel met Charlie onze hond, maar verder helemaal alleen! En ik ging ook na een week weer alleen op de fiets naar school.

Na een maand zijn we terug geweest en dat was heel leuk, omdat het hartstikke goed met me ging. Eigenlijk hoefde ik niet terug te komen, maar voor de zekerheid hebben we toch maar een afspraak gemaakt. Dat was maar goed ook, want 2 dagen na die afspraak ging het toch weer een beetje mis, ik had weer ontzettende hoofdpijn en had ook weer sombere gedachten, gelukkig kon ik diezelfde week nog even met Marjon praten en kreeg ook weer 3 korreltjes mee. Vandaag heb ik de tweede ingenomen en gelukkig gaat het weer een stuk beter met me. Ik hoop dat het zo blijft, want het is heel fijn om weer blij te zijn en lekker in mijn velletje te zitten!

En Marjon is echt een schat en mijn held!

Oververmoeidheid

Ik ben een moeder van 3 kinderen, 35 jaar oud. Jaren lang heb ik vermoeidheidsklachten en lichamelijke klachten gehad. Ik zat ook niet lekker in mijn vel. Totdat ik contact zocht met Marjon. Met behulp van een homeopatisch middel is mijn energie langzaam teruggekomen. Ik ben van binnen rustiger geworden en mijn zin in het leven is inmiddels weer volop terug. Ook mijn lichamelijke klachten zijn minder belastend. Het is bijzonder om te ervaren wat een klein korreltje teweeg kan brengen!

Waterwratjes (1)

Ik ben een meisje van 4 jaar. Vorig jaar kreeg ik waterwratjes. Deze wratjes gingen onsteken en deden heel erg zeer. Na een korrel van Marjon gingen de ontstekingen weg en na een paar maanden waren de wratjes ook verdwenen.

Waterwratjes (2)

Onze dochter van 3 had op haar lijfje en vooral onder haar arm ontzettend veel waterwratjes. Dit was voor haar vervelend, het was geen prettig gezicht en is besmettelijk. de reguliere geneeskunde doet hier niets aan, na hooguit 2 jaar gaat het vanzelf weer over. In eerste instantie allerlei huis, tuin en keukenmiddeltjes geprobeerd, maar dit hielp niets. Toen Marjon gebeld en het probleem voorgelegd. Zij vertelde dat er een middel is wat speciaal past bij waterwratjes. Mocht dit niet helpen, zouden we moeten verder kijken naar een middel wat bij mijn dochter persoonlijk past. We hebben onze dochter 3 korrels gegeven en twee weken later waren alle waterwratjes helemaal verdwenen.

Buikpijn

In de loop van 2012 kreeg onze dochter van toen 8 jaar op onverklaarbare wijze last van buikpijn. Niet gewone buikpijn, maar steken die op kwamen waneer zij dat wilden en pas weggingen met een warmwaterzak. Na heel veel lezen via internet raakte ik steeds meer overtuigd dat dit geen medische oorzaak had en dat naar een dokter gaan geen zin had. Via mijn voetreflextherapeute, die mij wees op de mogelijkheid van homeopathie (en eigenlijk mijn laatste strohalm voordat ik toch naar een dokter zou gaan) en de advertentie van Marjon, kwam ik bij haar terecht.

Na een goed gesprek tussen Marjon en mij (en natuurlijk ook mijn dochter), waarin het leven van mijn dochter vanaf de zwangerschap werd behandeld, kwam Marjon erachter dat mijn dochter teveel koper in haar lichaam had zitten, waarbij de opbouw al tijdens de zwangerschap was begonnen. Veel spanningen en stress (tijdens de zwangerschap) is hiervan de oorzaak. Door het koper op natuurlijke wijze terug te brengen naar een goed niveau, zou mijn dochter van de klachten af zijn. Na één behandeling (slikken van een miniscuul klein pilletje) zagen mijn man en ik al opmerkelijke verbeteringen. Een tweede behandeling gaf het resultaat wat nodig was.

Verder speurwerk en nadenken over voedselinname bracht ons op het feit dat ook het eten van chocola het koperniveau in haar lichaam deed stijgen en dus buikpijn kon veroorzaken. Door die wetenschap ging er een wereld voor ons open. Vandaar dat onze dochter rond Sinterklaas en Kerst het meeste last had van buikpijn. Veel spanningen en chocola. Dit werd tevens bevestigd door Marjon.

Inmiddels gaat het goed met onze dochter. Behandeling heeft ze gelukkig niet meer nodig, maar mocht het wel zo zijn, dan weten wij Marjon te vinden. Ze zal ons dan weer met raad en daad bijstaan.

Hoofdpijn

Al jaren had ik last van hoofdpijn. Meestal alleen rond de menstruatie, maar soms bleef die hoofdpijn hangen en had ik dag in dag uit hoofdpijn. Met deze klachten ging ik naar Marjon. Het eerste consult was al prettig. Marjon is een vriendelijke en zeer profesioneel persoon. Omdat er in de homeopathie niet alleen naar de klacht wordt gekeken, maar juist naar je hele persoon en je omgeving, is het heel prettig dat je dit kan delen met een persoon als Marjon. Je voelt je op je gemak en je wordt serieus genomen. Alles wat besproken wordt, wordt opgeschreven en later kijkt Marjon alles nog na en vind zo een middel wat past bij je als persoon en bij de klacht. Soms is het lastig om in één keer het juiste middel te vinden, zo was het ook bij mij. Maar uiteindelijk, mede door de specifieke vragen die gesteld werden, is het toch gelukt. Ik heb nu veel minder hoofdpijn. Het blijft nu beperkt tot de dagen rond de menstruatie. En krijg ik na een tijd weer meer hoofdpijn? een belletje naar Marjon en ik kan het middel weer herhalen, wat weer een positieve werken heeft.

Niet lekker in mijn vel

Na een aantal jaren van niet lekker in mijn vel zitten, ben ik op het internet gaan snuffelen naar een alternative geneeswijze, en met name naar een homeopaat omdat ik daar in het verleden ook veel baat bij heb gehad, maar de homeopaat waar ik heen ging is er mee gestopt. Vandaar mijn zoektocht, ik kwam toen op de site van Marjon terecht en heb gelijk een bericht achter gelaten. Ik kreeg al dezelfde dag een reactie, en heb meteen een afspraak gemaakt. Het is mij erg goed bevallen, Marjon neemt uitgebreid de tijd voor je en is heel erg serieus met haar werk bezig. De middelen hebben mij goed geholpen, en wat ook heel erg fijn is je kunt haar altijd bellen als je denkt dat het niet lekker gaat. Voor mij een goede oplossing, ik zit weer beter in mijn vel, dankzij Marjon.

Buikpijn, onrust en piekeren

Ik ben een vrouw van 38 jaar en een paar jaar geleden voor het eerst bij Marjon geweest met klachten als buikpijn, onrust en soms piekeren. Tijdens onze prettige gesprekken ging het vooral over de relatie met mijn ouders en mijn partner en over mijn werk. Ik kreeg korreltjes voor onder mijn tong en kreeg daar soms heftige reacties op, maar altijd voelde ik me daarna snel weer beter. Dit alles heeft me zo goed gedaan dat het nu al weer bijna een jaar geleden is sinds ik bij Marjon was.

Hyperventilatie

Ik ben een vrouw van 60 jaar en had ruim 30 jaar last van hyperventilatie (hv). Alle mogelijke therapieën geprobeerd, maar niets hielp. Mijn laatste redmiddel was homeopathie. Na een uitgebreid en prettig intake gesprek met Marjon kreeg ik 3 korrels. Tot mijn verbazing bleken deze zeer positief te werken. Ik had nagenoeg geen last meer van hv.

Door jarenlange hv had ik veel angsten opgebouwd. Zo durfde ik nauwelijks boodschappen te doen. Even snel de supermarkt in, het noodzakelijke kopen, en zo snel mogelijk weer naar huis. Nu ga ik graag uitgebreid de schappen van de supermarkt langs, en loop ook nog even bij een paar andere winkels naar binnen. Gewoon omdat dat me een heerlijk bevrijdend gevoel geef. Ik kan het weer!!

We zijn er nog niet helemaal. Er moeten nog een paar hobbeltjes genomen worden. Maar ik weet zeker dat ook dat goed komt. En...... ik vind het wel gezellig bij Marjon. Ze is in haar werk erg professioneel, maar we hebben het soms ook wel eens over persoonlijke dingen waar we hartelijk om kunnen lachen. Ik praat makkelijker met haar dan ik met mijn vorige therapeuten heb gedaan. Marjon is een open persoonlijkheid, geeft ook goeie adviezen. Na een consult bij Marjon heb ik het gevoel dat ik bij een goeie vriendin op de koffie ben geweest. (Dat zal ik wel gaan missen als ik haar niet meer nodig heb).

Hooikoorts (1)

Onze zoon van 16 had in mei enorm last van hooikoorts. Pilletjes van de drogist hielpen redelijk de jaren ervoor, maar toen had hij evenveel last met pilletjes als zonder pilletjes. Op school had een docent zelfs gezegd tegen hem 'ga maar naar huis, want het gaat echt niet goed met je'.

Via surfen op internet kwamen we bij Marjon. Na een uitgebreid gesprek met onze zoon heeft ze hem een kuurtje van korreltjes gegeven. De eerste dagen leek er niets te gebeuren. Hij bleef heel erg last houden van niesbuien, jeukende ogen en heel moe. Maar opeens, tijdens het sporten, veranderde de allergische symptomen. Tijdens de wedstrijd was hij heel erg aan het niesen en ineens hield het op. We dachten nog, het zal zo wel terugkomen, maar het is het hele seizoen weggebleven.

Dit jaar gaan we er weer voor!

Hooikoorts (2)

Dit jaar waren de hooikoorts-klachten van onze 15-jarige zoon erger dan voorgaande jaren. Hij nam bijna iedere dag een allergiepilletje maar werd daarvan erg moe. Ik ben toen op internet gaan zoeken naar alternatieven en las over een homeopathische pollenkuur.

Via een email aan Marjon heb ik gevraagd of onze zoon een dergelijke pollenkuur zou mogen volgen maar dan liefst zonder voorafgaand consult. Dat wilde onze zoon namelijk echt niet. Dat was mogelijk en onze zoon heeft de kuur met korreltjes gevolgd. We merkten direct verbetering. Allergiepilletjes heeft hij niet meer nodig. Volgend jaar weer.

Darmklachten

Met onze dochter van 3 zijn wij destijds bij Marjon geweest. Ze had veel darmklachten, een onrustige huid en was prikkelgevoelig. Na behandeling van Marjon ging het beter. Na verloop van tijd kwamen de klachten iets terug en is de behandeling met succes herhaald. We zijn blij om te kunnen vermelden dat het inmiddels beter gaat en onze dochter goed in haar vel zit!

Overgangsklachten

Ik ben een vrouw van 52. Na een behandeling met hormoontherapie i.v.m. mijn borstkanker, ben ik op mijn 45e versneld in de overgang gekomen. Na 7 jaar extreme opvliegers (met slapen op badlakens) en heel veel slapeloze nachten, was ik het zat. Ik ben naar Marjon gegaan. Heb bij de eerste afspraak het hele verhaal gedaan. Zij vroeg dingen, waarvan je denkt: wat heeft dit met mijn klachten te maken? Bijv. welk eten ik lekker vond en waar ik blij van werd. Verder moest ik alles vertellen over mijn medische geschiedenis.

De volgende dag kreeg ik 3 korreltjes, moest er 1 per dag onder mijn tong leggen. De eerste dagen had ik hoofdpijn, had ik het (voor het eerst sinds jaren) koud en voelde ik dat er iets gebeurde in mijn lichaam. Na een week had ik nog maar 4 opvliegers per dag, ipv 2 per uur en sliep ik veel beter. En dit is na 5 weken nog steeds zo !!

We gaan nu door nog eens 3 korreltjes proberen om het nog iets te verminderen. Ik had vooraf niet gedacht, dat deze behandeling zo snel zoveel goeds voor mij kon doen !!!

Ervaringen met Cease-therapie

Mocht u interesse hebben in deze unieke methode kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier, of bellen naar 06 28 33 34 58.

Ervaring ontstoring (2)

Mijn zoon van 5 jaar heeft, of moet ik zeggen had, een ontwikkelingsachterstand. Na verschillende bezoekjes aan consultatiebureauarts, ziekenhuis en diverse natuurgeneeskundige en heel wat therapie�n en al dan niet met goede adviezen, bij Marjon terecht gekomen. Zij luisterde echt naar mij en begreep mijn zoons klachten. Deze waren waarschijnlijk voorgekomen uit zijn vaccinaties. Mijn zoon was erg druk, had een motorische achterstand, kon niet goed praten, was ongeconcentreerd, kon zich niet inleven in een ander en zijn wil was wet! Daarnaast had hij last van eczeem.
Marjon stelde voor hem te ontstoren van zijn vaccinaties en nog wat andere "middelen" die hem zouden belemmeren in zijn groei. Daar zijn wij in mei mee begonnen en nu in november merken wij een groot verschil in het gedrag, inlevingsvermogen en concentratie van mijn zoon en zijn eczeem is zelfs helemaal weg! Onze zoon heeft nog wel een en ander in te halen om op het niveau van leeftijdsgenoten te komen maar hij timmert samen met hulp van leerkrachten en een speltherapeut heel hard aan de weg! Wij zien in ieder geval een veel gelukkiger mannetje!

Door de juiste aanpak van Marjon gaat weer goed hier bij ons in huis en met onze zoon en daar zijn wij Marjon heel erg dankbaar voor!

Ontwikkelingsachterstand

De eerste vaccinatie kreeg onze zoon Seb toen hij acht weken oud was. Al vanaf het begin voelde het voor mij niet goed. Toch ging ik naar het consultatiebureau voor zijn eerste vaccinatie. Dit vooral onder de sociale druk vanuit de maatschappij. Wij waren daar als kers verse ouders van ons eerste kindje nog niet tegenop gewassen.
Seb had een heftige reactie op de eerste inenting. Hoge koorts die nauwelijks wilde zakken van een zetpil. Dit hield drie dagen aan. Ook op de tweede vaccinatie had Seb een heftige reactie. Seb heeft de eerste drie vaccinaties gehad.

Hij was nu elf maanden en begon serieus achter te lopen in zijn ontwikkeling. Dit baarde ons zorgen. We liepen met hem bij de kinderfysiotherapeut maar dit zette totaal geen zoden aan de dijk.
We zijn ons gaan verdiepen in wat vaccinaties voor nadelige gevolgen kunnen hebben en kregen steeds sterker het gevoel dat Seb vaccinatieschade op had gelopen. Toen zijn we bij Marjon begonnen met het ontstoren van de vaccinaties.

Tijdens het eerste consult bij Marjon lag Seb op de grond te spelen, hij rolde op dat moment alleen nog maar een beetje. Seb had heftige uitscheidingsreacties. Zijn luiers roken zeer chemisch. Meteen verschonen dus want binnen enkele minuten waren zijn billen helemaal kapot.
Tijdens het ontstoren van de vaccinaties is Seb zich soepel gaan omrollen, tijgeren, de trap op gaan klimmen, kruipen en zich op gaan trekken tot staan. Zijn hele lijfje werd sterker. Dit allemaal in 8 weken tijd. Hij werd vrolijker. Fysiek ging het nu goed met Seb. Hij ontwikkelde zich nu net als ieder ander kind en liep niet meer achter.

Seb zijn gedrag bleef ons opvallen. Zijn ogen stonden dof. Hij duwde zich van ons af, wilde geen kusjes of knuffels. Even lekker bij papa of mama zitten of tegen ons aan hangen wilde hij ook niet. Hij raakte compleet over zijn toeren van harde geluiden zoals bijvoorbeeld de stofzuiger of de blender. Stofzuigen kon alleen als hij niet thuis was. Hij was zeer onrustig.
We zijn verder gaan zoeken en na wat speurwerk wisten we dat de oxytocine waarmee de bevalling was opgewekt dit soort autistisch gedrag zou kunnen veroorzaken. Dus zijn we de oxytocine ook gaan ontstoren. De reactie die Seb had op deze kuur was nog heftiger dan de vorige.
Tijdens deze ontstoring ging Seb meer contact zoeken met ons, sloeg opeens zijn armpjes om ons heen als we hem optilde. Hij begon zelf kusjes te geven en kwam bij ons op schoot zitten als hij moe was. De blik in zijn ogen werd levendig.

Deze twee ontstoringen hebben Seb zijn leven veranderd. Het is nu een vrolijk en levendig mannetje dat helemaal zichzelf kan zijn. Voor ons is het duidelijk. Seb krijgt geen vaccinaties meer.

PDD-NOS

Toen ons zoontje in groep 3 kwam ging het echt mis met hem, had het niet naar zijn zin, was nooit positief over school en wilde liever niet. In dit jaar ontwikkelde hij enorme woede aanvallen, wat ze op school nooit zagen. Elke dag hadden we ruzie in huis, vooral ook samen met zijn zus maar ook met ons, en hij kon ontploffen door wat voor ons niets leek. Warm eten werd nog meer probleem, het naar bed gaan, ergens spontaan heen en dan vooral het naar huis gaan, niets liep meer goed. Toen hij na zo'n 10 maanden ook nog begon over zichzelf wat aandoen, en daadwerkelijk een mes uit de la haalde, zijn wij (weer) aan de bel gaan trekken. Want dit kon toch allemaal niet aan onze opvoeding liggen, omdat bij onze dochter geen van deze problemen was. In een traject bij de psychologe terecht gekomen die licht PDD NOS constateerde.

Hierna bij de cease therapie terecht gekomen in november, eerst zijn inentingen ontstoord, waarna we iets reactie zagen, werd al iets rustiger. Tot we eind december met de narcose ontstoren zijn begonnen, en toen begon het echt zichtbaar te worden. Veel minder snel boos, niet zo woedend, en anders snel eruit, en ook weer beter met hem te praten. Ook het eten en naar bed/slapen gaat weer stukken beter, al proberen we natuurlijk ook zoveel mogelijk hetzelfde te doen, want het is een mannetje van regelmaat en veel gewoontes, maar samen met de cease therapie gaat dit stukken makkelijker.
Want helaas door de vakantie hadden we weer een kleine terugslag, maar nu aan de verkorte herhaal kuur en na 2 pilletjes wordt hij alweer rustiger. Zo fijn, weer een stuk rust terug in huis, en ook hij zelf zegt : ik voel me stukken lekkerder in mijn hoofd.

Kernautisme

In de zomer van 2011 krijgt onze zoon (4,5 jaar) de diagnose kernautisme. De medische wetenschap stelt deze diagnose vast maar biedt verder geen behandeling, je moet er maar mee leren leven.

Ons zoontje heeft al vanaf dat hij zeven maanden was ontzettend veel oorontstekingen gehad en heeft hierdoor al drie keer buisjes gehad voordat hij drie jaar oud was. Toen ons zoontje 1,5 / 2 jaar oud was, stagneerde zijn spraak. Hij ging geen zinnen maken. Het consultatiebureau en de huisarts verweten dit aan alle oorontstekingen die hij had gehad. Vanaf dat hij twee jaar was verloor hij de aansluiting met leeftijdsgenootjes doordat hij niet met ze praatte en alleen maar schreeuwde en gilde. Eigenlijk is het vanaf dat moment bergafwaarts met ons zoontje gegaan. Van een heel vrolijke en open baby en dreumes wordt hij als peuter een eenling. Hij kan niet samen spelen, is niet taakbereid, sluit zich af voor mensen en vermijdt oogcontact. Door deze immense verandering ben ik niet bereid om maar gewoon achterover te gaan leunen en met de diagnose van ons zoontje te gaan leren leven. Er moet hier wat gebeuren, zo moeten we niet doorgaan!

In september 2011 gaan we voor het eerst naar Marjon, ik weet op dat moment zeker dat er erg veel in ons zoontje zit wat er nu niet uitkomt. Bovendien laat ons zoontje thuis veel meer van zichzelf zien dan op school. Marjon begint met de ontstoring van de vaccinaties. Hierbij geven we hem extra vitamine C en omega 3. Al tijdens deze eerste ontstoring verandert ons zoontje zeer positief. Zijn taal en communicatie gaan met sprongen vooruit, hij maakt steeds beter oogcontact, zit minder in zijn eigen wereld op school en hij neemt zelfs kleine initiatieven om samen te spelen. En wat ook ontzettend belangrijk is, zijn taakbereidheid ontwikkelt zich. In december 2010 is er een IQ-test bij ons zoontje afgenomen, hij wilde nauwelijks meewerken met als resultaat een IQ van 69, licht verstandelijk beperkt dus. Afgelopen november is deze IQ-test herhaald, hij had veel plezier in de werkjes en deed goed zijn best, de uitslag loog er dan ook niet om, hij scoorde een IQ van 89 (hij valt hiermee op één puntje na in de categorie 'gemiddeld IQ')! Iedereen stond perplex van de sprong die ons zoontje heeft gemaakt. En wij zijn supertrots op hem!

Op dit moment zijn we bezig met de ontstoring van de antibiotica die ons zoontje veelvuldig heeft gehad in zijn jonge jaren. Er moet nog veel worden ontstoord bij ons zoontje, we zijn dan ook heel benieuwd naar alle positieve resultaten die ons nog te wachten staan.

Vaccinatieschade (1)

Anouk was een meisje van 13 jaar toen ik met haar naar Marjon ging. Vanaf ongeveer haar 5e jaar was ze altijd verkouden. Dit verdween toen we haar inentingen gingen ontstoren. Ze was altijd moe, en kon heel slecht tegen veranderingen. Als ik eenmaal iets gezegd had, bleef dat jaren van kracht voor haar. Een uitje naar het bos, strand, pretpark was altijd een strijd, omdat ze niet wist hoe de dag eruit zou zien. Als ze boos was bleef ze gemiddeld 2 uur op haar kamer, en viel er niet met haar te praten. We (mijn man en ik) moesten haar dan samen naar boven tillen, vanwege verzet. Als ze gekalmeerd was kon ik nog niet met haar praten omdat ze dan haar boosheid herinnerd, en ook weer boos werd. Ook heeft ze vanaf haar 5e onderhuidse puisten op haar voorhoofd. Geen jeugdpuistjes. Ze plast ook nog zeer regelmatig in haar bed.

Marjon is begonnen met de ontstoring van de DKTP-Hib vaccinatie. Reactie na een maand of 4, en diverse herhalingen: 1x een zeer sterk geurende plas in haar bed. Haar gezicht wordt ontspannen, de puistjes verdwijnen! Ze kan zich nu verheugen op een uitje! Ik kan al na ong. 20 minuten met haar praten over een boze bui, die zich niet meer herhaald. Ze is niet meer verkouden, behalve na een kanotocht die zeer koud en nat was. Dit herstelde zich vanzelf.

Nu nog aan de BMR en DTP ontstoring. Ook moeten er nog wat medicijnen ontstoord worden, en dan hebben we een ontspannen gezin.

Vaccinatieschade (2)

Vaccinatieschade, allergieen en auto-immuunziekten.

Ik kwam bij Marjon voor de ontstoring van de vaccinaties. Ook stond ik op de wachtlijst voor een homeopatische arts in Brabant die zich gespecialiseerd heeft in vit B12 en alle veroorzaakte gevolgen hiervan. Bij een lezing van deze arts hoorde ik voor t eerst van het Post Vaccinaal Syndroom. ( PVS) Toen wist ik meteen dat ik daar al aan wilde werken. Het duurde me te lang om een halfjaar te wachten op het eerste consult bij de Brabantse arts. Zodoende kwam ik eerst bij Marjon terecht in de zomer van 2013.

Het contact was heel fijn. Ik heb al 30 jaar veel ervaring met artsen en therapeuten wegens vele allergieen en darmziektes. Ik vind dat Marjon heel goed luisterde en mij goed aanvoelde. De behandeling begon met de eerste serie korrels. Onverwacht kon ik sneller terecht bij de Brabantse arts. Ik was bezig met mijn 2e serie korrels. Hij deed zijn bioresonantiemeting en zei: "De vaccinatieontstoring heeft al gewerkt! Je bent ermee klaar!" Dit was heel bijzonder want ik was nog niet klaar met mijn serie korrels! Nu ben ik bij hem bezig met mijn grote vitB12 tekort en alle voortvloeiende problemen.

Deze winter heb ik voor t eerst geen sinusitis(voorhoofdsholteontsteking) gekregen. En als ik nog last ga krijgen van hooikoorts ga ik weer terug naar Marjon. Bedankt voor de fijne behandeling.

Vaccinatieschade (3)

Nooit geweten dat het ontstoren van 'normale' vaccinaties zoveel kan opleveren! Na lang tobben met onze 4-jarige zoon stelde Marjon voor om zijn vaccinaties te ontstoren. Het ontstoren nam 8 weken in beslag en heeft ons zoveel opgeleverd. Nog nooit zo blij geweest met een kind dat 's avonds voor het naar bed gaan nog staat te springen op de bank! Van energieloos en teruggetrokken, naar nieuwe energie en volop praatjes, meer weerstand en weer ruimte om nieuwe dingen te leren en aan te gaan! Wat een wereld van verschil, super!

Narcose-ontstoring

Twee keer ben ik 'patiënt' geweest bij Marjon. Een keer voor een oorbellenallergie en de tweede keer om minder last te hebben van een narcose. Dat ontstoren gebeurde voor en na de operatie m.b.v. korrels. Het hielp geweldig; ik heb geen gevolgen ondervonden van de narcose. Fijn! Ik ga zeker terug!

Overgevoeligheid

Ik ben bij Marjon gekomen om de inentingen van mijn dochter te ontstoren. Dat ging vrij goed en tijdens een consult kwam ter sprake dat ze ook last had van slecht en onrustig slapen. Een soort verlatingsangst te hebben wanneer haar vader op zakenreis was en op school niet echt lekker in haar vel te zitten. Op school pikte ze heel veel energieën op die niet van haar waren, waardoor dat 's avonds eruit kwam met buikpijn, hoofdpijn, misselijkheid en niet kunnen slapen. We zijn met een middel begonnen, eerst werden de klachten erger, maar dat trok na het 2e korreltje weg en al snel was er resultaat te zien. Met een volgend consult kregen we een aanvullend middel, ook daar reageerde ze op, maar we begonnen steeds beter onze dochter te zien wie zij werkelijk was. Zonder alle ongemakjes. Ze zat weer lekker in haar vel, begon spontaan te vertellen wat er op school was gebeurd, was veel opgewekter, en had 's avonds ook geen last meer. Toen haar vader weer op reis moest, was ze even verdrietig, maar daarna pakte ze de draad weer op zonder dat ze er nog last van had, dat was eerder anders. Met de verschillende middelen die we hebben gebruikt, is onze ervaring dat de ongemakken die zij had als een ui afgepeld werden, vaak kregen we ook inzicht wanneer en waarom iets ontstaan was. En nu hebben we echt het gevoel dat onze dochter werkelijk zichzelf kan zijn.

De klassiek homeopaat

Informatie over homeopathie

Een persoonlijke behandeling helemaal op u afgestemd, dat biedt een klassiek homeopaat. Al lijken uw klachten op het eerste gezicht op die van een ander, u ervaart ze op uw eigen manier. De klassiek homeopaat wil graag weten waarom ú deze klachten heeft. Want geen mens is hetzelfde.

Lees meer over homeopathie »

Homeopathie voor kinderen

Homeopathie is uitermate geschikt voor kinderen

Ieder kind heeft weleens wat. Uw kind kan steeds verkouden zijn, oorpijn hebben, of buikpijn als het uit school komt. Het kan iets acuuts zijn maar ook iets wat al heel lang speelt.
Hoe weet u als ouder in zo’n situatie wat nou echt de juiste aanpak voor uw kind is?

Bekijk de folder »

Afspraak maken

Neem contact met mij op

Indien u een afspraak wilt maken kunt u mij natuurlijk altijd even bellen. Maar het is ook mogelijk om mijn contactformulier in te vullen.
Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Afgestemd op uw agenda.

Naar het contactformulier »

Deze website maakt gebruik van cookies

De functionele cookies en analytische cookies (voor statistieken) op deze website helpen om de site te verbeteren en verzamelen geen persoonsgegevens. Lees hier de volledige privacyverklaring.